NYTT I GARDEROBEN


Nytt i garderoben! allt från topshop, två magtröjor i vitt&svart fick jag med mig hem från stockholm, och yinyang linnet gav min syster mig i present när hon hade varit i Göteborg! 

para-para-paradise.

Elsa fick värdens roligaste överasskning igår, jag berättar mer för er om vad som har hände igår senare, har ju inte uppdaterat så bra på ett tag, men just nu befinner jag mig i stockholm med pölsa!
 

några gammla bilder på oss. hejsvejs.


Idag har jag varit med mina fina och ätit pizza och pluggat. Blev ingen träning eftersom jag kände att benet/knät kunde få vila lite tills imorgon då det är match, kulkulkulllll. Vi hörs nog då igen, har inte så mycket mer att berätta men har haft en bra dag. puss.

DAPHNESGOESDIOR

 
 älskar den här dior kampanjen med Daphne, amazing.
"godmorgon"
Nu börjar veckan igen, så för min del blir det skolan. När jag kommer hem ska jag visa två nya plagg, hörs då, xo.

mirandakerrgoeskiwi

(knightcat)
love these pictures of Miranda Kerr for the newyork times style magazine. so peaceful in some way.

SNABBA CASH II

  
 EASY MONEY 2 haha
den var riktigt bra måste jag säga.

MATILDA WEGMANN - DO IT LIKE A DUDE COVER (JESSIE J'S ORIGINAL SONG)

 
 
Min nya cover på Jessie J's "Do it like a dude", jag sjunger lite fel ibland det vet jag haha så hacka inte upp er på det. Och sen finns den i 720 HP (bättre kvalitet) ändra bara på kugghjulet där nere i högra hörnet typ, mycket bättre då ;)

the world is mine.

 
Nu drar jag på bio med abo hassan min fina, det blir snabba cash två, förväntar mig inget, men vi hörs when im home again, xo.

this is what ain't no other man could stand.

 
| Såhär såg jag ut idag! |
idag har jagcbara chillat i skolan, hemma och haft en riktigt bra träning. 

thats who you really like, the people you can think out loud in front of.

 
Idag har jag en frisyr som jag brukade ha ganska ofta för ett halvår sen men efter det har jag inte haft den, en slags bulle, fast längre bak, större & lite åt sidan. Nu blir det skolan, xo

HE WAS THE KING

Bildkälla: Ilovewildfox.
Jag tycker att hans musik är bra, men har ju inte levt under den tiden så är ju inte direkt som jag är ett fan eller något liknande, men han hade talang och jag älskar dessa bilder så här kommer en hedring till Elvis Presley, The King, eftersom hans minnesdag (den dagen han dog för många år sedan) var för endast några dagar sen.
"R.I.P E.P"

20120820

Igår var jag ute i skärgården hela dagen på min mormor & morfars båt, vi åkte omkring lite fikade lite bara tog en escape från verkligheten ni vet. 

 
 

20120819


dorksen kommer här

 
Idag har jag som sagt varit inne på marknaden i stan med becca, men efter ett tag så tröttnade vi och åkte hem för att kolla på the lying game och ligga och skratta åt igentligen ingenting. Nu har jag precis ätit & ja, vet inte vad jag ska göra härnäst.. xo

do it like a

Alldeles strax åker jag in till stan med Becca för att gå på marknaden, vet inte hur länge vi är där osv, men vet inte om jag kommer dra ut ikväll eftersom jag har ont i kroppen. bläh.

just forget how much it hurts and try again.

Igår så gick vi bara i skolan ungefär en halv timme, sen satte jag mig på bussen hem med linnea & sara, sara fick därefter nått ryck när hon såg sibylla så tvingade oss att gå av, så hon och jag åt vår "lunch" där. 
Sen åkte vi hem och lite senare på kvällen drog vi in till rixfm. Där sprang vi omkring i hela stan och gjorde allt möjligt, var inte så sugen på rixfm alls igår, kändes lite meningslöst innan, men jag hade faktiskt ganska kul! :)
Pic 1: MAT
Pic 2: Linnea & Jag chillaxande lite sådär.
Pic 4: Close up!

A REALLY CUTE STORY!

omg den här alltså
Idag är det alltså skola igen nu när den börjat, tror klassen ska till badhuset, fast det är ganska dåligt väder. Berättar lite om gårdagen senare när jag kommer hem, ha en bra dag.

första skoldagen i åk 9.

 
Nu blir det första dagen i skolan, vi börjar halv ett, ska antagligen inte göra något eller gå sålänge. Augustifesten har ju dragit igång nu också så blir antagligen det hela helgen. Ikväll = rixfm festival!

remember your roots.

några veckor gammal bild
Idag ska jag träffa min älskade rebecca, som jag inte sett på aslänge, vet inte vad vi hittar på men antagligen något, hörs! 

En vacker dag, kanske.

 
oh aren't these pictures from wildfox swim collection 2012 just perfect?

BAF

My new shit! Det mesta satt bra, college tröjorna var lite för stora men riktigt mysiga så det går bra ändå! xo

DHL EXPRESS

 
JAG HAR FÅTT PAKET FRÅN USA, RESULTAT FÅR NI SE SEN, VET INTE ÄNNS OM JAG KAN HA GREJERNA HAHA :(

† dont give up †


20120812

Godmorgon alla fina bloggläsare! 
Idag blir det att träffa upp Nancy, får se vad vi hittar på men jag skriver mer senare för min buss går om fem minuter så har skit bråttom, puss.

The more you try the less i buy it.

 
Kom nyligen hem från en match med damlaget, det gick bra men är lite stel så just nu sitter jag med någon konstig massagegrej på ryggen, det är som små plattor man fäster och kopplar till en maskin som sänder ut stötar till musklerna, känns jätte roligt haha.
Lite senare får vi främmande så tills dess ska jag nog bara göra mig iordning och lite så. Skälet till att bloggningen minskat är att blogg.se fördömda app inte funkar (har inte funkar på jäkla länge nu)
KAN NI SNÄLLA FIXA DEN? 

HOW CAN I LOSE

 
riktigt bra låt + klockren början "im looking for @thisisangel!"

jag trivs

Har precis styrt klart i mitt rum! resultat: 
 
 
Det är inte klart riktigt än, detaljer som behöver fixas och sen är jag lite osäker på sänghimmeln, tror jag ska ändra den lite, men i princip är det här mitt nya rum. Jag trivs :)

do what makes you happy.

 
Igår (är ju ny dag nu) så hade jag planerat in att åka ut till navestad en sväng för att sedan åka in och kolla kapten röd med vänner, men vädret höll inte så vi sket helt enkelt i det. Så, inte direkt mycket har hänt. Idag blir det fotbad och träning för min del, någon annan som hittar på nått skoj? :)

Keep your coins, i want change.

några favoriter just nu
| källor:  Karinbylund & Ilovewildfox. |

@MATILDAFW ON INSTAGRAM

 
Några bilder från senaste tiden på instagram, följ mig gärna @matildafw!

Let me teach you something, cuz your mama never thought you nothing.

några dagar gammal bild, hade tråkigt i bilen haha
Runt två mötte jag upp Emelie vid busshållsplatsen och efter det blev det att sticka till Abbe & Jocke, sen har jag varit med dessa tre puckon hela dagen, kollat film, bråkat, haft kul osv. Imorgon blir det en liten roadtrip upp till Stockholm, vi hörs då igen, nu blir det att sova, xo.

amen omen, can I see your face again?


me today
idag ska jag träffa emelie, pussss.

hörs imorgon igen!


fixar o donar i rummet

Igår kom linnea hit på kvällen då vi hade kul och jobbade på vårt projekt, det nya är ganska svårt, men vi försöker göra det bästa utav det vi kan åstakomma, resultat får ni se när den är klar. Idag har jag varit på ikea så just nu håller jag på att försöka bygga ihop en byrå, sätta upp hyllor och göra mitt rum så som jag vill ha det, men det känns mest som det blir kaos.. haha.
Min inredning kommer gå något i den här stilen.

what the fuck went wrong with some people.

 
 
Skälet till att jag lägger upp dessa videor är för att jag vill visa att sånt här pågår runt om i värden, och vi kan alla bidra på något sätt och vis, visa att du bryr dig.
den sista videon handlar om en kamphunds resa.

Tre detaljbilder från the arkiv.

 
 
tre detaljbilder från arkivet
Sitter ju som sagt uppe och kollar på match, vad gör man inte för lite fotboll? ;)
Senare idag ska jag nog se om jag kan fixa lite med bloggdesignen, den här börjar bli lite tråkig, eller vad säger ni? x

randigt och svalt.

jag idag! inatt ska jag dygna, ska kolla på en match 4:30, antingen sover jag tills dess eller sitter uppe, hiho vad kul.

HEALTHY & AUTHENTIC

Är på stan med min mamma och köper nya grejer till mitt rum, ska ju göra om där! Planer & inköp kan ni få se lite senare, nu blir det mat på tasty thai, deras uteservering är så jäkla chill, något LA över det haha, xo.
 

gårdagens look damer & herrar.


RSS 2.0