† ey, ramos, escucha me!

 
Om en halv timme åker jag upp till flygplatsen, vi hörs om en vecka, ha det grymt och glöm inte bort mig, är snart tillbaka ;)
 
 
- nu är det bara att köra -

† Niña Bonita

bilder från senaste tiden, från grillkvällen med laget då ebba satte sig på mitt huvud haha söt är hon & två outfits.
Nu är allt pretty much packat och klart och jag är redo inför morgondagen! Imorgon åker jag hemifrån vid åtta tiden, blir upp skjutsad till flyglatsen av moma och mama, träffa laget där så går planet vid sådär halv tolv (tror jag). Kommer TYVÄRR INTE bli nån blogg i Spanien eftersom blogg.se app har fuckat upp sig, så den funkar helt enkelt inte, irriterande!

† sr †

Här packas det för fullt! är inte säker på om jag får ner allt...

† 28 juni 12

 
Så här blev mitt hår efter klippningen! 
Snart ska jag ta bussen in till stan för att möta upp min kära moder och inhandla lite saker till espana, angående spanien så är jag så jävla glad! de är ju i final i em, så stolt (haha icke spansk och allt..) 
Har inte mått så bra de senaste dagarna, är typ påväg att bli sjuk så har verkligen försökt krya mig inför lördag så då såg jag bara tills dt blev förlängning på matchen sen var det helt enkelt dags att gå och lägga mig eftersom jag inte vill bli mer sjuk och då är det bra med sömn och sen när jag vaknar imorse går jag direkt in och kollade hur det gick, och jag blev så jävla glad. alltså jag har aldrig älskat fotboll eller ett lag som jag gör med spanien haha, det är sjukt. xo
 

Klipp klipp kliiippppp

nu är det dags för frissan..
 

† l'esprit de l'escalier

Godkväll allihopa! Just nu skulle jag igentligen ha hängt med några vänner och gjort vet inte riktigt vad, men det blev ändrade planer, får bli en annan gång istället! Igentligen så gjorde det inte sådär jätte mycket eftersom pappa åker till vitryssland imorgon och på lördag åker jag till spanien (ni hörde rätt ;), me guuustaaa) så kommer inte träffa honom på ett tag så får lite tid att spendera med honom innan han åker, vilket aldrig är fel.
SÅ vad tyckte ni om mitt och linneas hemliga projekt, cmm musikvideon? har redan hört någras åsikter om det och det är jättekul att ni gillar den haha, kan säga att vi redan håller på med en ny, inte riktigt samma grej, men ja, ni får väll helt enkelt se när den är klar, puss & godnatt!
 
finisar! 

† Polustus spelen!

Nu tänkte jag visa bilder från Polustus spelen på midsommarafton!
Polustus spelen är en "parad" ute på landet där folket som bor i trakterna har jobbat ungefär hela året med att fixa vagnar, arrangera hela tåget och fixa fram bra skämt, de skämtar om stora nyheter och annat som de flesta känner till (de flesta vuxna) på tågen där folk skådespelar och har det kul! 
Den som kan gissa vad det här föreställer får en länkning!
 
 
 
Vem i melodifestivalen?
så kom tintin, haddock & resten på besök!
 
 
Om man var törstig fanns det skumpa från titanic att köpa för 10 kronor.
 
"Ur titanics vrak har vi bärgat denna skumpa som havet färgat efter 100 år i atlantens djup, säljer vi nu denna unika sup, redan kyld av arktis is, blir den din till billigt pris."

är helt braindead. förlåt för dålig uppdatering, nu måste jag allt skärpa mig innan espana.

det här är till alla där ute.

call me maybe music video by the twuglys show.

 
 
DET HÄR ÄR LINNEAS & MITT HEMLIGA PROJEKT ENJOY haha, visst ser vi bra ut!
men innan ni kollar den här MÅSTE ni kolla den RIKTIGA videon!!
http://www.youtube.com/watch?v=fWNaR-rxAic
 

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER

befinner mig just nu på polustus spelen med familjen tänte visa lite bilder senare och visa er vad det är för nått nu ska vi hem och äta en midsommarmiddag! xo


20:46

en outfit!

 


Juni 21, 2012

Igår runt klockan 4-5 kom elsa hem till mig & vi åkte till affärn och köpte körsbär eller bigarråer haha, lite dricka och åkte ut till piren och chillade där med musik. ME GUSTA, var så skönt igår också, nu saknas bara sommarens första dopp i havet. xo

grillning! -

På kvällen igår blev det en riktigt härlig & rolig grillkväll med laget, vi hade det jätte mysigt med en engånggrill & massa tändvätska på 15 pers, så kör vi!
johanna & ellen var inte beredda men de vart ju söta ändå.

GRYMT FINT VÄDER UTE! NJUT!

im glad you came.

Jag vet att det har varit dålig uppdatering, men det är ju äntligen sommarlov och jag har njutit. I söndags blev det en slags "grillkväll" (igentligen inte) med emelie, steffi, jocke, abbe, amal & lite senare emma och ännu senare ellen! härlig start på lovet har det varit. Nu ska jag alldeles strax bege mig iväg till linnea, då vi ska jobba på vårt hemliga projekt, snart klart! spännande.
Här kommer två bilder från i söndags tagna med emelies mobil.


† Youll find us chasing the sun.



Så här såg jag ut på skolavslutningen, lite snevridet foto men jag tycker om det!

† when you look at me and smiles its like for a split second everything stops and your smile pierces trough all of the bad in my life and all is well again. its weird.

Jag hann knappt vara med på min skolavslutning, men jag hann säga hejdå till de flesta i min klass, se hur fina alla var och njuta av känslan att sommarlovet var påväg. Kameran hade jag självklart med mig!
bilder på vad jag hade på mig får ni se lite senare!




† Let's try to have a great summer

Igår var det skolavslutning och student för min del, många bilder togs så det visar jag upp senare idag för nu är det dags för min del att bege mig iväg till en fotbollsmatch, vilket tar ungefär hela dagen, men nån gång kommer jag ju hem!? ;) xo

† O M G

tumblr gör mitt liv. de bästa stunderna ur de bästa serierna hittar man bara där.
Imorgon slutar skolan och det blir äntligen sommarlov, min syster tar studenten så just nu är det fix fix fix och inget blogg blogg blogg. Vi hörs imorgon, godnatt.

† Mamacita, te necesito, soy ebrio, thats all the words i know.

Idag var det badhuset med klassen, antog att det skulle bli grymt tråkigt, men det blev faktiskt roligare än vad jag trodde! mer sånt klasskamrater.
Just nu är jag bara så sjukt trött att det inte är klokt. ska väll alldeles strax sätta på nån go' film. Tills vidare ska ni ha det underbart.
old one.
Puss mina bästa.

† 21 Jump Street, en film värd att se.

En riktigt grym film jag såg på igår med min syster. GRYMT bra, älskar den verkligen haha, ska snart kolla om den!
Jag och min syster kan göra nästan vad som helst hos en person roligt när vi är tillsammans och den här filmen var definitivt inget undantag, stört kul!
den får 5/5 stjärnor, jag rekommenderar!

LEOPARDPLATÅER

Ett av mina köp i stockholm, leopard platåskor! ÄLSKAAAA, helt perfekta, så glad att jag köpte dem även om jag tvekade först, xx

ord kan betyda så mycket.

nu är det dags för mig att krypa till kojs (haha), behöver verkligen sova ut efter den här helgen. HELT DÖD.
Imorgon tänkte jag visa upp vad jag köpte i stockholm, vi hörs då igen puss & godnatt.

outfit



Såhär såg jag ut på Nicki. Btw, det var nog det grymmaste ever.

be crazy. be weird. dont ever be afraid of what anybody thinks.

- bilder från konserten i fredags tagna av mig eller elsa. -
älskar dig stockholm, en underbar start på sommaren med de finaste jag vet.

JUST NU

Hej älsklingar!
Det kommer, som ni antagligen redan märkt, inte va någon uppdatering den här helgen eftersom jag har fullt upp med annat, men vi kommer höras igen imorgon kväll eller måndag och då berättar jag om allt som hänt! xo


black panter

Den här tröjan hittade jag i mitt paket, superskön och riktigt coolt tyg ;)
nu - packning till Stockholm


i brevlådan

KOLLA vad jag nyss hittade i brevlådan! En ny tröja, visar den på senare! ;)


07:08 - 07062012

Några dagar gammal bild
Nu åker jag till skolan, ingenting speciellt planerat än så länge, får se vart dagen tar mig, xo.

today, 6 juni 12.

Jag började dagen med att träffa Abbe & Jocke och sedan va med dom ett tag lite överallt, runt omkring sådär haha . Sen drog jag hem, åt och efter det var det dags för match! Vi vann, bästa tjejerna även om en del var oänse om vissa saker gick det ju bra ändå! Puss på er.
Just nu taggar jag bara lite inför helgen. På fredag är det äntligen dags för NICKI MINAJ!!

A mind once opened never loses.

Kom nyss hem från en riktigt rolig kväll med en massa vänner, hade inte tråkigt en ända stund, vilket inte händer för ofta.
Såhär såg jag ut idag | Skjorta - H&M | Tights - Monki | Stickad tröja - JC |

taggade tjejer på brännboll jaooo

I eftermiddags hade vi som sagt brännboll, vilket faktiskt var en riktigt kul eftermiddag med klassen (bortsett från själva brännbollen!) så då passade vi på att fota en massa och här kommer en assnygg bild på mig elsa & ellen från elsas mobil under tuneringen! xx

Slöjden!

Sitter på slöjden just nu och gör ett par mjukisshorts! De är nästan klara bara lite detaljer som behöver fixas. Efter det här är det två lektioner och elva slutar vi med lunch då åker jag hem för att sedan vid två åka till en fotbollsplan där jag bor där hela skolan ska köra brännboll, ska inte alls bli kul haha, men men vi får väll se. xo

 


words


detaljer, detaljer


Så här såg jag ut idag!

PÅ HÄNDELÖVERKEN I SKYDDSHJÄLMAR

I fredags var jag med klassen på händelöverken och pratade med eon och alstom som vi jobbar tillsammans med. Det var faktiskt riktigt roligt och intressant, dom pratade och visade oss runt och vi fick gå upp på taket på en 50 meter hög panna där de tillverkade el inuti, coolt att vara där uppe, såg ut över hela norrköping och massa industrier! låter tråkigt men var kul :)
En bild på mig, Elsa o lite av Jessica i våra västar och skyddshjälmar som du var tvungen att ha!


William, springer du med armen?

Nu blir det att panta burkar AYE


RSS 2.0