DANSTIGHTSEN FRÅN ADIDAS

Det här blir mitt sista inlägg för kvällen, vi hörs imorgon igen!
Innan jag går och lägger mig tänkte jag visa hur mina nya danstights ser ut på. Det är mening att dom ska vara lite stora, det funkar extra bra för mig då jag kan ha mina knäskydd under också. ni ser tröjan jag har på mig, den hör till tightsen men jag köpte aldrig den, om jag någonsin hittar den igen ska jag nog köpa den eftersom den var ganska fin och passade bra till. Och ja, jag står i omklädningsrummet, tog bilderna för att visa er bättre! xx



† IM NOT GOING TO LOOSE YOU

Sitter på donken med homie, idag står det dans på schemat! en ny grupp som jag aldrig provat men den ska vara ganska kul så vi får helt enkelt se, vi hörs! xx

† SÖTA STITCH

naaaw så söt, blev riktigt sugen på att se de här nu.
Med det här säger jag ivilketfall godnatt, imorgon blir det skolan igen för min del eftersom jag har dans vill jag väldigt gärna gå, sov sött!

† TIPS TILL MINA LÄSARE

Häromdagen klippte jag av ett par gamla svarta jeans till short, ska fixa lite mer med dom innan dom är klara. En jättebra grej att göra när man bara är hemma och har tråkigt, klippa sönder och ändra sina kläder! det är kul och man kan alltid få ett bättre resultat. Man får nya kläder utan att slösa pengar, enkelt!

† LITE SKOKÄRLEK

Är hemma idag från skolan, mådde inte så bra igårkväll eller när jag vaknade imorse, men nu har jag iallafall chans att plugga lugnt när ingen är hemma! imellan pluggen kollar jag igenom lite olika sidor med kläder,
och här har ni tre skor jag inte skulle tacka nej till i vår!


translation:
Three shoes i wouldn't mind wearing this spring!

† PÄLS&JOGGINGSKOR


Jag idag.
den här outfiten skulle vara helt perfekt med ett par nike air. Men har man inte så har man inte!

HOME FROM SHOPPING SPREE



Nya danskläder!
Skor från wesc, Tights från Adidas & Tshirts från revolution. xx

GODMORGON †





Godmorgon alla goa! Har varit uppe sen halv 9, då jag gick upp och tog en morgon dusch. Nu ska jag äta frukost och efter det åka till ingelsta för att kolla danskläder, ska kolla byxor och kanske någon tröja.

Var där och kollade skor igår också, så ska antingen byta till en annan storlek, till en annan modell eller har kvar dom. Vi får se hur det blir, bilder på det jag köpt kommer som vanligt läggas upp här.
Önskar er alla en underbar dag, xx.

STATIOL

MAAAT haha har åkt omkring i en halvtimme med syster & pappa för att leta efter ett bra fik, det blev tillslut statiol! Nu ska jag äta min ost&skink macka med juice. Bilder och update kommer senare, xx.

 


2 arkiv favoriter från i sommras!

har inget speciellt från dagen att visa er. Drog hem till elsa efter skolan och tränade in lite tävlingsdans, flyttade på hennes spegel också! nu är jag hemma med familjen&farmor och fikar och äter god mat, vi hörs, xx.
Föresten har ni kollat in blogg.se nya hemsida? riktigt snygg och hittar mycket lättare till sånt som är intressant för mig själv, tummen upp!

YOUNG&WILD AND FREE †


Dagens detaljer, Silvrigt&guld i en snygg kombo.
nitarmband i silver och ringar i guld. Lite dåligt ljus, men kollar riktigt noga så märker ni det!

.

Är hemma hos elsa just nu och fixar fried rice som vi ska äta innan vi drar till dansen! meen, nu hittar vi inga ägg. haha, jag återkommer, sålänge får ni en liten bild!

† I did something really stupid... I trusted you.

Har suttit och kollat igenom några bilder från 2011, kom inte ihåg att jag hade såhär kul, men nu när jag tänker tillbaka är jag glad att jag ibland har det så bra, älskar alla min vänner otroligt mycket! 4 favoriter än så länge, ligger olika minnen bakom varenda bild och personerna som var med de dagarna kommer nog allt ihåg det roliga haha, xx. även om ni inte var med då dessa bilder togs betyder inte att jag tycker mindre om er. aldrig.

† And ofcourse im only attracted to people I can't have.

Godnatt alla fina! xx
Checka min tumblr - har gjort om lite idag! wavebitch.tumblr.com

20120124

idag har vi haft hemstudie eftermiddag, och det är precis vad jag har gjort, studerat. Nu är jag åtminstone klar för några timmar med en grej jag gör, har tänkt ut ett plugg schema för dagen så att jag ska orka med allt, hoppas det funkar bra eftersom det alltid är bra att planera sina läxor.
Efter lunchen stannade jag kvar med Malin och började med en grej, ett hemligt projekt än så länge. Sedan vid 1 åkte jag hem, åt älskade start och busade med hunden. xx



† why am i so afraid to lose you, when you're not even mine?

Dagens Matilda
Lång tröja - Monki, Kofta - HM, Skor - Palladium.

Q&A

Q:
A: För det första tack så mycket och för det andra har jag lockat det lite granna. Jag lockade på ovandelen utav håret (alltså inte i underhåret) lite slarvigt för att få det såhär. Man behöver inte locka särskilt mycket men locka gärna lite där bak, lite på sidorna och i luggen! Och vira bara halva hårslingan runt tången, alltså bara på mitten utav hårslingan, inte i topparna & inte längst upp.
Hoppas det var svar på din fråga! :)

THAI&KOMPISAR&HARRY.

Snart drar jag iväg på yoga (det blev alltså det) men innan det lägger jag upp lite bilder från i fredags.
Spett i all ära, några utav tjejerna, men även emma, emma, lisa, amal &becca var där. Efter resturangen drog några till becca och kolla harry potter, mobil bilder i halvtaskigt ljus meeen det funkar alltid xx!

BRÅTTOM

Hej allesammans, nu åker jag in till stan för att möta upp en kompis! har riktigt bråttom så måste gå nu, men bilder från resturangen kommer senare och lite sånt. Får se om det blir yoga eller fotboll idag, xx.

VAD JAG FICK IGÅR & EN MASSA TACK


snygg startbild

bilder från kvällen kommer senare, nu blir det att fira med släkten, hejsvejs.

† PARTY ALL NIGHT LONG.

Nu blir det thairesturang med mina fina tjejer för att fira min födelsedag! Ska bli jättekul så får ni ha en bra kväll, xx.

20120112



bild tagen för några veckor sen

Nu drar jag mig emot skolan för att ta mig igenom den sista skoldagen denna vecka. Äntligen fredag
och ikväll blir det resturangbesök med fina tjejer! xx.

† PLUGGNING SOM BARA DEN

bild på ebba & mig från igår!
Slutade vid 2 och har sedan dess sunnit och pluggat ganska mycket, so & franska. Jag vet inte riktigt vad det är med mig den här veckan, har varit helt slow och haft svårt att koncentrera mig på vissa lektioner, känner att jag verkligen behöver helg. Tur att det är fredag imorgon och att det blir mycket kul den här helgen, xx.

† I have a dream.




New shopping!
Nätlinne med låg rygg, riktigt fint till sommarn & ett par ganska höga skor i en läcker färg.
Apropå skorna ser dom inte så värst snygga ut när dom bara står men när man sätter på sig dom och går med dom är dom som en dröm. Bildbevis i sommar kommer. xx

† NITAR&NITAR&NITAR

okej folk. Me today med min nya skjorta! big love. Resten av de nya grejerna dyker upp i ett inlägg lite senare. Däribland mina nya skor, ni vet, som var på rymmen!?
Nu - Läxor, xx.

schooooooool

time for school, xx.

† I just wanna get a chance to blow people away.



Såhär såg jag ut idag
Tröja - (elsas) beyond retro, Byxor - Nelly trend, Skor - Secondhand, Halsduk - Monki.
Här är de nya byxorna föresten!
så idag har jag fått en till födelsedagspresent vilket bestog utav att gå till en affär och få handla för ett speciellt belopp, har varit askul med kära mamma haha & har med mig lite nya saker hem.
Tänkte visa dom nu men kamera batteriet dog så får antagligen bli imorgon, men det går lika bra det!
Nu har jag gjort min shopping för flera månader framåt, ska försöka hålla lite i pengarna nu + att jag har en massa nya kläder i garderoben jag inte hunnit använda än och det ska jag definitivt göra innan jag handlar nått nytt. xx

16012012 - 15 ÅR SENARE



grymma tidningar + blommor.
Har fått några andra saker med men det kommer imorgon eftersom det inte är riktigt "fixat" än. Stay tuned.

† JUST ME AND THE WAVES.



bild från skolan idag. happy kids!

Idag är det min födelsedag och jag fyller hela 15 år. Nu ska jag fortsätta fira så kommer bilder senare, hoppas ni har det grymt, ska jag ha! under tiden kommer en video på grymt skickliga surfare, önskade att jag bodde närmare ett riktigt hav, då skulle jag surfa varje dag. xx
Ta gärna helskärm, mycket bättre så kan jag lova!

† NO ONE IS TOO OLD FOR FAIRYTALES.

Med det här säger jag godnatt. Imorgon kommer det normal uppdatering igen med mera&bättre bilder. Har varit lite off den här helgen, men det har varit suuuperskönt!

† MY BREAKFAST.




Min frukost! har blivit helt besatt av matbilder, speciellt de med frukter, får mig att vilja äta ännu nyttigare.
Idag står det Yoga på schemat annars blir det bara att ta det lugnt. Har ingen träning idag och har börjat få lite ont här och där i kroppen så ska följa med på mammas yoga. Vi hörs lite senare, xx.

20120113




wildfox highquarter
vill bara drömma mig bort i några minuter.

NI FÅR NÖJA ER MED WEBCAM BILD TILLS JAG INVIGER DOM!

Hämtade nyss ut ett paket på posten med ett par nya byxor från nelly. Kommer sitta perfekt nu till våren (svarta men ganska så tunt material) kan ioförsig användas redan nu med t.ex strumpbyxor under. Om det funkar bra är det antagligen vad ni kommer se på mina ben imorgon.
+ett par skor, som står att dom är med i paketet, fast jag kan inte se dom någonstans... fortsättning följer typ

† PASTA,OUTFIT&UNIVERSUM

Kom hem från skolan runt två, var riktigt äcklig mat idag så har precis ätit lite pasta&kyckling, bra laddning till träningen senare.
Har även fått en ganska stor Fysikläxa som handlar om solsystemet&universum, jag tycker att sånt är ganska kul&intressant så tänkte börja med det nu, har ni någon kul läxa i skolan nu? haha :)
Så här såg jag ut idag
Stor stickad tröja - hm herr & Byxor - hm.
--->LOOKBOOK<---

PARA-PARA- P A R A D I S E


Såhär såg jag ut idag. Älskar blurrigheten i bilden. xx

† IM SORRY I BIT YOU...AND PULLED YOURE HAIR, AND PUNCHED YOU IN THE FACE.

Ledsen för lite sent inlägg, men så blir det ibland. När jag kom hem var det bara att slänga i sig lite mat och bege sig till ett möte med fotbollen om det kommande året. Längtar så otroligt mycket till spanien i sommar!


Byxor - hm, Längre transparent tröja - Monki, Tröja (över) - Vila.

20120109

imorgon börjar skolan, hela dagen har jag varit hemma och tagit det lugnt & ska forsätta med det nu, imorgon kommer vanlig update med dagens look och så vidare, hoppas ni får en bra "tillbaka från lovet" dag. xx
här kommer lite personlig inspo just nu
har blivit beroende av bilder på mat på senaste tiden haha!

† I smile and act like nothing's wrong. It's called putting shit aside and being strong.

Älskade stockholm
vi åt rent ut sagt underbar mat, hade det grymt bra och bara levde livet. blir det bättre?

foton tagna utav ebbas kamera

† BEHIND MY SMILE IS EVERYTHING YOULL NEVER UNDERSTAND.

hej allesammans! här har ni en bild på det jag köpte i stockholm, ett par underbara shorts och en grymt snygg ring!
just nu sitter jag på mitt rum, målar nagellack och ska alldeles strax titta på ett avsnitt av vampire diaries och äta något gott.
Angående filmen vet jag helt ärligt inte hur den var. Den var väll ganska rolig i början av filmen men sen blev den ganska seg och långtråkig. jag somna. Fast det var helt därför utan jag drabbades av värsta halsbrännan, så sov helt enkelt en stund inne i biosalongen, ganska skönt ändå haha!

20120108

Nu beger jag mig till hageby med emma för att fixa lite saker där. I eftermiddag blir det bio med familjen, stig hellmer, stor favorit! kommit hem från stockholm nu också, har haft två underbara dagar med grymt folk, bilder&inköp kommer upp senare. xx

kör på lila toppar idag

GLIDER RUNT, HÄNGER RUNT, SLÖSAR PENGAR.

hahaha rubriken! fast det är sant..
hej allihopa! har fått en stund på några timmar för att shoppa, älskar att shoppa i Stockholm asgrymt! änsålänge har jag hittat ett par shorts. visar er när jag kommer hem. Nu: middag på vapiano.
xx


† I NEED SOMEONE LIKE YOU.

En till video från musikcafet på amal&mig. Ser lika stel ut här. hahahah!
det är jag som börjar om inte det syns :)
har inget speciellt att visa för er, har mest tagit lugnt hela dagen. drog en sväng till badhuset och simmade också. skönt med lite träning!
imorgon blir det stockholm med konfan, ska försöka få till lite mobilblogg, annars så hörs vi på söndag. ha en grym&underbar helg!

DRAR TILL STAN

Jag har verkligen varit dålig på att blogga på lovet. det har tyvärr mest blivit på kvällarna jag fått tid men ska försöka bättra mig. Nu drar jag in till stan, vi hörs när jag kommer hem. xx
just had to, so true, so true.

† SOME PURPLE IN THE GREY BORING JANUARY FOG

just nu sitter jag och glor på gamla avsnitt av Ghost Whisperer på sjuan och kollar runt på datorn. Imorgon blir det att träffa emma. Det var ett tag sen! har inte så mycket mer att säga nu förutom godnatt. sov gott, hörs imorgon, xx.
Tröja - Nowhere (eling klings märke) Klänning (under) - H&M.

† JUST KEEP MOVING FORWARD AND DON'T GIVE A SHIT ABOUT WHAT ANYBODY THINKS. DO WHAT YOU HAVE TO DO, FOR YOU.

Fick med mig en ny väska hem från secondhand idag. vet precis hur jag ska matcha den med i sommar & den är oanvänd, värsta kapet!

Godnatt °

min dagens!
----> LOOKBOOK <----
sen har jag skaffat youtube också --> Matildafww
ska fixa min kanal & göra den riktigt snygg när jag får tid!

SISTA BILDEN KAN JAG INTE SLUTA GARVA ÅT.




a part of my new years eve.

pics lånade av elsa.

† A DRUNK MAN'S CONFESSIONS ARE A SOBER MAN'S THOUGHTS.


Såhär såg min sminkning ut, hade på mig den lila eyedusten som jag fick i julklapp ;)

20120101

Yesterdays party nails.
Som sagt så gjorde jag dom själv och det var min första gång, blev ganska bra ändå. Men skulle använt något annat till glittret på topparna eftersom det ramlade av väldigt snabbt i kanterna, och på natten var allt i princip borta. Men det vet jag tills nästa gång. man lär sig av sina misstag!

† I GUESS PEOPLE WHO TREATED US SO BADLY WERE MEANT TO BE IN OUR LIFE, SO WHEN THE GOOD ONES COME ALONG WE LEARN TO APPRECIATE THEM.



ETT HELT NYTT ÅR MED MASSA NYA UTAMNINGAR.

så här såg jag ut inatt, har haft det helt grymt och bilder osv kommer senare, xx.



jag hoppas att ni alla har ett riktigt bra år framför er. Gör det bästa utav situationen!

--->
LOOKBOOK <----

RSS 2.0