hejdå.

Hej alla älskade bloggläsare. som ni sett har bloggen varit no update på länge och det beror på att jag behöver lägga kraft på annat. jag hinner helt enkelt inte uppdatera eller lägga ner tid på bloggen. jag hinner lixom inte. Jag antar att det här bara är en paus, för jag kommer inte lägga ner bloggen. för många minnen haha.
men ja, kommer blogga då och då då jag har tid och lust. Sen någon gång kommer jag börja blogga igen, eftersom jag tycker väldigt mycket om att blogga, men just nu så nej.
Däremot hittar ni mig alltid på tumblr! de flesta vet nog vad jag heter där, annars fråga bara! :)
 
 
 

stay gay!arkivbilder från tum. kärlek på allt.

tres bien monsieur

 
jävligt duktigt är det ända jag kan säga om Diogo Piçarra 
 
nu blir det skolan, har ett nytt armband idag.

seems like everybody's got a price, i wonder how they sleep at night, when the sales comes first and the truth comes second.


 imorgon är det skolan igen då, yeyyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeyyeyeyey. 

20120908

största mysdagen är det idag för min del. Kör på Ariel & Myskläder!
disneyklassiker funkar i alla lägen :)

fuck yeah asian food

yuuuummm, ALLTSÅ, det finns nästan inget godare än asiatisk stark mat, även om man har värdens klump i halsen så smakar det lika gott ;)

- Algo me gusta de ti & Sleep when im dead -

 
 
två härliga låtar, wishin & yandel är alltid klockrena, och vet inte riktigt vad det är med den andra låten men gillar den!
imorgon blir det skola för min del också!

orange - oh so hot

älskar lysande oranga naglar, snyggast är det om man är lite solbränd, men funkar lika bra utan brännan! 
Naglarna är målade med ett Essie nagellack, rekommenderas!

its not really like you care, do you?

Är fortfarande sjuk och även idag missade jag något kul jag skulle hittat på så sörjer här hemma (inte direkt men ändå) så.. men hoppas iallafall kunna gå till träningen imorgon! (troligtvis blir det inte så). Nu ska jag kolla på en film, ni vet sånt där jätte roligt skit man brukar göra när man är hemma från skolan och är sjuk.
BILDER FRÅN ARKIVET


ROMYSCHÖNBERGERBYPAULBELLART - PERFECT

Är sjuk så sitter och kollar runt on tha lovely internet och sörjer för att jag missar dagens fotbollsmatch, men heja mina tjejer nu iaf! Hittade dessa fräscha och härliga bilderna på Romy Schönberger av Paul Bellart för någon spansk (kanske portugisisk? lite osäker haha) tidning

IFK match & Kebabrulle.

 
Igår var det lite utav en återförening eller vad jag ska kalla det med några från konfan (ledare inklusive), först gick vi på IFK's match mot Gävle och efter det åt vi på Gu Va Gott! 

viva la vida


bild från igårkväll på mig,cassie&becca.
Igår kväll blev det födelsedagsfest hos ebba med en massa roliga & idag blir det IFK match med konfan, taggataggatagga haha. 

COLDPLAY - DEN 30 AUGUSTI 2012 - STOCKHOLM STADION.

I torsdags åkte jag och elsa upp till stockholm efter skolan för att gå på en dansshow, efter det fick vi reda på att vi också skulle på Coldplay! Konserten var grym, riktigt duktigt liveband är vad dem är. right trough amazing! vi hade jättekul och nära var vi :)
credit: elsas mobil

RSS 2.0