VALBORG

En aning gammal bild på Linnea & Emma från en grillkväll.
Just nu droppar det lite utanför fönstret och solen skiner, vi får se hur vädret blir senare, vi får hoppas på det bästa när man ska stå ute. Kom hem runt 1 då vi hade ställt klart skjulen och ställt upp tältet och allt sånt, men jag ska tillbaka dit runt 5 för att först äta buffé & sen börja jobba lite. Vid halv 9 ska vi gå fakeltåg och sen forsätta jobba, tills allt slutar. blir nog inget mer blogg idag men ni får en bra valborg, puss.

SOMMAR, SOMMAR, SOMMAR

Kom hem för ett tag sedan från Emma där vi kollade på film (fast jag hann inte se) och hade det mysigt. Nu måste jag nog börja göra mig iordning så jag somnar skapligt tills imorgon, ska stå för majbrase firandet med laget hela dan.. skit kul, men jag kommer övert. Därför kommer det nog bli låg uppdatering men jag kanske slänger in ett tidsinställt inlägg om jag fixar till det rätt, ciao.

 


SOLIGT UTE


Nytt linne & nytt halsband från Claudia
Kom hem från en fotbollstunering med skolan för ett tag sedan & just nu sitter jag i solen chillar, hhäärligt.
Men vi hörs senare för nu har jag lite saker att göra, puss.

MTV NEW YORK SHIRT


dåliga färger på bilden men så får det va, dagens look, varmt var det ute!

Förlåt för dålig uppdatering!
men det började igår med att Emma & jag gick hem till Claudia som har sjukt mycket kläder hon inte ville ha längre och sålde för runt 10-20 kronor, värsta kapen och vissa grejer var inte änns använda. fick med mig hem en massa snygga kläder däribland Mtv-tröjan ni ser ovan.

SNAPPLE RASPBERRY PEACH

Vaknade mitt i natten av att det var kokhett i mitt rum och jag hade feber. Så nu sitter jag här hemma kollar lite dator, tv och vilar upp mig. Får se hur jag mår senare.. lite synd är det att vara sjuk första skoldagen efter lovet.
Juste, på bilden ovan ser ni den nya hitten! super god dricka som jag kommer gå omkring och dricka hela sommarlovet, så sjukt god. Den är officiellt den nya sommardrickan. Har även smakat Lemon Snapple & mer kommer det bli.
Vi hörs senare så får ni ha det så bra i skolan eller vart ni nu är, puss.

ALL STAR

Mina nya skor från usa!
Det är ju igentligen bara vanliga converse som går att hitta i sverige, men min moster var i usa så hon köpte ett par till mig. Dom är i storlek 38 men ser ut som 42, litet minus där, men det är nog för att dom är så runda där fram. vi får se hur det blir, behöver ha sulor i dom för att inte få så ont i fötterna så om det går behåller jag dom nog.

FILMTIPS!


HACHIKO

Filmen Hachiko är baserad på en riktig historia som hände i Japan 1920. Filmen handlar om en hund vid namn Hachi som flygs från japan för att få ett nytt hem någon annanstans, men mitt i Amerika tappas han och hans bur bort på en tågstation, där Hachi möter sin nya husse. De blir bästa vänner och Hachi följer med husse till stationen varje dag och kommer tillbaks på kvällen och följer med husse hem. Så håller det på i flera år tills en dag då husse aldrig mer kommer hem. Men Hachi väntar ändå på husse i tio år, på att han ska komma ut genom det stora portarna och följa med Hachi hem.
Jag tycker alla ska se den, riktigt vacker och fin film.


VISUALISERINGSCENTRET NÄSTA

söt bild, färupplösning på photo booth är helt konstig.

Nu ska vi åka till visualiseringscenter och kolla på lite roliga grejer, älskar att gå på sånt, skitkul! Kommer gå omkring i shorts där så hoppas att dom inte har kallt inomhus. slänger upp ett inlägg när jag kommit hem, har ett par nya skor från usa att visa er! Nu måste jag verkligen rusa men ni får ha det så bra, puss.

PÅSKMIDDAGSDAGS

- Dagens.

GLAD PÅSK!
Idag har jag varit på stan och kollat omkring i lite affärer vid torget. När jag kom hem blev det chill på altan i den gassande solen tills det blev för varmt haha och nu eller snart ska vi iväg på påskmiddag med släkten och ha det lite mysigt.
Nu får ni allihopa ha en skitbra påsk och så hörs vi senare! puss.

ALICE IN WONDERLAND

Kollade nyss på Alice i Underlandet med familjen. Riktigt bra var den + att jag blev lite småkär i Hattmakaren såklart haha. Johnny Depp var lika klockren som vanligt, helt otrolig skådespelare det där. Nu blir det nog lite mer film så hörs i imorgon eller så! puss.

ÄLSKAR, ÄLSKAR INTE.

Idag har jag varit på HC med pappa och handlat påskmat , när jag kom hem fixade jag påskriset hemma & snart blir det grillning. Tiden har bara försvunnit idag klockan är redan 6 fast det känns som 2-3 där någonstans. Nu måste jag ut med min hund men vi hörs senare, så får ni ha en bra fredag sålänge, puss.

GRÖNT

Foto & Redigering: Jag.
Efter chill på Altan blev det att dra iväg till Hemköp för att sälja lotter med Fia, Lisa och Rebecca, och lisen fyller år idag, så alla grattis till henne. För ett tag sedan proppade jag i mig en hel paussallad och nu är jag sjukt mätt. Om en halvtimme blir det Criminal minds med syrran & sen får vi se, men nu ska jag nog försätta med mina shorts!
Ha det så bra, puss.

LÄNTAR TILLS BADSÄSONGEN

härligt härligt.
Nu blir det fix & chill på altan, puss.

NY

- Ny enkel svart jumpsuit från hm.
Ska snart börja göra mig iordning tills dagen, vid klockan 11 ska vi till Citygross och vika papper eller något sånt. Härligt, inte direkt. Eftersom det är påsklov ska jag försöka blogga, två gånger per dag, men ibland blir det bara en. Senare blir det nog chill på altan & fixa mina gamla shorts. puss.

DETALJER DETALJER

En liten sneakpeak på dagens, brukar aldrig ha skärp på mig men hittade ett skitsnyggt hemma och kände att jag bara måste testa, riktigt lyckat om ni frågar mig. Om 4 minuter ungefär börjar Desperate Housewives, så nu ska jag göra en stor kopp med te och mysa ner mig i soffan,ni får ha det så bra,puss.

LUNCH

Åt nyss Amerikanska pannkakor, super gott. Nu ska jag börja göra mig iordning till träningen, puss.
Fast jag åt med sylt istället för bär, just de här är min syrras haha.

VACKRA VÄDER

- Gårdagens

Ledsen för dålig uppdatering igår men jag var ute i det fina vädret och hade jättekul! Var med Emma, Lisa, Fia, Wickan, Linnea, Emma & Ebba.

Vaknade vid runt klockan 9 och har bara suttit och slappat, Ska börja göra mig iordning nu och sen sätta mig i solen på altan. Vid 4 blir det fotbollsträning och innan det måste jag rensa garderoben. Puss.

HÄRLIG HÖSTBILD

Foto & Redigering: Jag.
Är skithungrig just nu, tror jag vaknade runt klockan 8, ibland är det så sjukt jobbigt att vara morgonpigg. Tror jag ska gå upp och ta något och äta snart får se.. Det bror nog på om sanna vill gå upp snart.
Ha en bra dag!

HÄRLIG KVÄLL

Bild från grillningen med bästa tjejerna!
+ Emma och Sanna
Kom hem vid elva sådär och nu är sanna här och ska sova över. Grillningen blev riktigt lyckad & hade det skitbra! Måste göras om, såhär kul ska jag ha hela lovet haha. Kommer mer bilden imorgon tror jag
(lite sådär gullig printscreen från facebook eftersom man ser "kommentera")

OJOJOJ

Drar upp till Abboreberg nu & sen blir det dans.

HÅKAN HELLSTRÖM

Helt perfekt!

Vad glad jag blev när min syster kom hem från konserten igår och hade köpt en asball tygpåse, den är helt perfekt! Jätte snällt av henne, även om det var mina pengar och jag som sa till henne haha, men hon tog en skitsnygg en!
Vaknade för ett tag sedan och nu lyssnar jag på musik och sen ska jag hoppa in i en dusch. Har roliga planer för kvällen också, men vi hörs senare.

LOOK AT THAT

Närmare titt på några outfits i veckan, gillar att den andra bilden är suddig!
Jag har just ätit upp min mat och nu kollar vi på någon film på tvn, en blandning mellan massa olika genrer.(jag kollar inte direkt då, bara ibland) den är faktiskt riktigt bra hitills av det jag sett haha. Nu blir det chips och vänta på att min syster kommer hem från sin Håkan Hellström konsert. puss.

GOSH VAD TRÖTT JAG ÄR

Foto & Redigering - Jag
Kom nyss hem från myggspiralpackingen, är riktigt trött har varit där sen 7 imorse och packat spiralerna, Fast lite kul var det imellan åt, som när Jackline & Jag körde gissa kändisen. Snart ska jag åka och fika hos några så hör jag av mig när jag kommer hem.

KOM ETT PAKET IDAG

Det här hittade jag brevlådan idag!

Det är en Clarins Wonder Perfect Mascara som verkar riktigt bra, fick den för att jag började prenumenera på Styleby. Har inte provat den än, men tror det blir på söndag om jag inte sätter på Mascara imorgon vilket jag inte tror eftersom vi ska packa myggspiraler hela dagen och tjäna pengar till laget. Snart blir det nog fredagsmys med familjen, film&popcorn.

BACK

En liten closeup på tröjan jag har på mig,visar bättre bild senare, om 20 minuter åker jag till skolan börjar klockan 8 idag och vi ska repetera. Gick faktiskt upp tio i 6 för att hinna duscha, duktig är jag haha. Vet inte riktigt vad jag ska göra senare vi får se, puss.

DEMAE RAMEN

Värdens bästa nudlar!
Börjar bli ganska så hungrig så tänkte ta och göra lite nudlar eftersom ingen är hemma. Men först får jag nog gå ut med hunden, men sen blir det de bästa nudlarna i värden.. åtminstone dom man kan köpa i affärn i sverige!

KVÄLL

Så söt!
Kom nyss hem från Emma där vi hade det riktigt roligt! det var länge sen jag var med båda två samtidigt och det tycker jag vi måste göra om. Nu måste jag göra iordning tills imorgon och hitta på lite koregrafi till ett nummer vi ska ha i Michael Jackson musikalen.. Hoppas det går bra haha, men ni får ha det så bra&så hörs vi imorgon.

HEMMMAAA - PROMENAD KLÄDER


Kom hem från en promenad för typ en halvtimme sen & nu sitter jag och pluggar, kanske ska kolla lite på Gossip girl, vi får se. Senare kanske jag sticker till Emma med Sanna vilket inte är säkert men vi tänkte iallafall kolla lite gamla videos vi gjorde när vi var mindre, haha det var tider det. Men vi hörs senare, puss.

SKOLDAGS

Jag just nu.
Sticker till skolan snart, börjar 8 och kommer hem någongång runt 3. Nu måste jag gå men vi hörs senare, ha en bra dag! puss.

BILDLÖST..

Nu när jag ändå har photoshop ska jag nog göra en fin header, i helgen eller på påsklovet någon gång ska jag "försöka" haha. Blir lite trött nu för att dampbilden inte vill laddas upp för nu måste jag plugga och snart ska jag dra iväg på träning, men vi hörs lite senare istället och så får ni ha det så bra.

HADE HELT FEL..

Det var tydligen ingen Mister sunshine, haha jag har antagligen fel tid, fast det gör inget för då kan jag kolla på Gossip girl som jag missa igår. Ni får en dagens och så säger jag godnatt.

SEPHORA PARIS

Orange Nagellack - Sephora, köpt förra året i Paris.
Efter att jag suttit och latat mig på altan cyklade jag upp till spåret med syrran och sprang en runda, riktigt skönt var det, känns att det verkligen är vår. Nu ska jag snart gå och kolla på Mister Sunshine -tror jag det heter- har aldrig sett det men det verkar bra och så är ju Chandler ur Vänner med så vi får se. Hörs senare, puss.

HUR SKÖNT SOM HELST

Sitter ute på altan och bara njuter! (haha sitter i shorts,men skitskönt är det)

SKAPLIG MOBILBILD

Foto&Redigering: Jag
Som ni nog har märkt har jag börjat blogga på en ny blogg nu! hoppas det blir bättre här och inte lika struligt som på den förra. Har börjat med designen som ni ser, jag är inte klar än och den är ganska enkel men jag gillart!
Har precis kommit hem från dansen, ska äta lite och sen vid åtta kolla på Jersey Shore.
Puss.

ITS DANCING TIME

Drar iväg på dans med Elsa nu, vi ses senare, puss.

FÖRSTA DAGEN PÅ EN NY BLOGG

Bild från imorseFoto&redigering: Matildafw

TESTAR LITE


RSS 2.0