† catwalk spring update



underbart vårigt från dolcegabbana

† sista februari.

Kom nyligen hem från en hundpromenad och nu ska jag bege mig till bussen och åka till skolan.
Idag ska vi till badhuset med klassen och jag hatar verkligen att vara där med klassen.. men det är väll bara att bita ihop!
sitter och lyssnar på denna grymma tjej och njuter av några solstrålar som sipprar in genom fönstret!
lite detaljer på dagens

something u didnt know about me, i love elephants.

hej alla underbara läsare!
Ber om ursäkt för kass uppdatering har inte tagit mig ett dugg tid att blogga idag, dåligt av mig, men nu ha jag äntligen fått en ledig stund. Ska äta kladdkaka & Daimglass samtidigt som jag spanar in en starwars film, älskar star wars, har alltid gjort, kommer alltid göra.
Här kommer underbara bilder på ett av värdens vackraste djur, puss.

 


20120226

Jag idag, älskar tyget på tshirtens ärmar!


† my room was clean. but then, I hade to decide what to wear.

Såhär ser det ut framifrån! lite skillnad på längden än vad ni kan se på inlägg längre ner va? Det är bara att fortsätta ta hand om håret, kan inte göra mer än så, har en sån hårkvalitet som gör att håret lätts slits.. puss.

fixa frissan'

har precis blivit klar hos frisören men blev inga slingor idag, det kommer fixas lite senare men klippning blev det och det blev ganska mycket klippt eftersom det var slitet.
här är två bilder snabbt tagna nu visar lite bättre senare när jag kommer hem, xx.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2622316/images/2012/pic_191238797.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2622316/images/2012/pic_191238810.jpg" class="image">


† on a scale from 1 to spongebob, how ready are you?

det här blir mitt sista inlägg för dagen, vi hörs imorgon igen. Ha en underbar lördags kväll! xx.
bjuder på två bilder från gårkvällen
ppl syns i bakrunden!

en snabb update

hej allihopa!
Sitter framför tvn med Linnea och kollar lite på vänner! har kollat på serier ända från igår och haft riktigt kul!

snart ska Linnea hem och då ska jag göra mig iordning tills träningsmatcher med laget inför säsongen.

SEYA LATER xxxxx


DAGENS

Lite senare ikväll kommer Linnea och ska sova här, var länge sen jag träffa henne senast! Nu - träna,träna,träna. Och vad jag tränar till får ni veta senare nästa vecka, puss!


† SILVER&PURPLE

Vid tolv åker jag iväg till ingelstad med familjen för att äta lunch där & göra lite ärenden, däribland kolla in bokrean. Älskar böcker haha!
Imorgon blir det antagligen klippning och färgning av håret, goodbye fina håret. Hoppas bara att det inte är alltför slitet.
Så här ser mitt hår ut just nu:
Kommer slinga det till något sånt här, likadant som förra gången:
Vi hörs, xx.

people will always talk about you. always.


några bilder till alla er som är på dåligt humör, passar bra för dom med samma humor som mig!
Sitter hemma, äter en risifrutti och taggar till träning! riktigt länge sen jag var med på någon ute träning eftersom jag har dans den dagen men idag blir det av. Angående risifruttin, jag älskar verkligen risifrutti med jordgubbssylt, förstå gången någonsin jag åt en risifrutti i helgen och jag dör så god den var. Åt aldrig det när jag var mindre eftersom jag var mjölkallergisk eller så gillade jag det inte. Ivilketfall I ❤ IT.

† sol, bad & en o en annan bikini.

Är jag den enda som redan nu börjar sukta efter olika bikinis? känns så himla skönt med sol&bad att jag inte kan motstå. Dessa tre med riktigt fina mönster är deisignade av Seafolly & Mara Hoffman. Underbart!

ett litet tips till er

Mitt tips till mina fina läsare är att istället för att lägga pengar på dyra redigeringsprogram om man bara vill ha en lite lättare redigering på bilderna är att använda sig av olika light och gratisredigerings appar, finns faktiskt många riktigt bra redigeringsalternativ i de flesta! Sök bara på photo eller reigering eller vad ni nu vill i AppStore så hittar ni nog något ni vill ha. Kanske en bra ide att kolla där innan man köper nått?
Här ser ni två bilder jag redigerat nyligen på bara någon minut! puss


-

Nu ska jag avnjuta min sallad med rostbiff och äppeldrycka! ha det, xx.


† THERES NOTHING LIKE PROVING SOMEONE WHO DIDN'T BELIEVE IN YOU IN THE FIRST PLACE WRONG.

Godmorgon alla fina!
Alldeles strax, sådär vid 11 åker jag in till stan med syster för att äta lunch. Dom stänger av elen i vårt hus idag eftersom dom ska jobba med nått så vi drar ut och äter, var länge sen sist! blir antagligen paus, och jag ska försöka anstränga mig för att ändra ingredienser i min sallad! xx.

EN KRAGE MED DETALJ

Titta vad jag precis fixat! Blev supernöjd, ska göra mer kragar så fort jag skaffar material!
Vad tycker ni om den?
Jag har länge letat efter löskragar som jag kan kombinera mina outfits med, ända sedan av början av hösten, och nu har jag äntligen kommit på att jag kan göra dom själv hahaha, xx.

 


MIN DRÖMRESA

ett tävlingsbidrag.

† I dont think you're beautiful, i think you're beyond it.


Just nu siitter jag i källaren med mamma och kollar på "det okända".
blev inget klädfix, hade massa annat att göra men tänkte fixa med det imorgon istället. Har inte så mycket mer att dela med mig av förutom en liten låt från nicki minaj som jag tycker är riktigt bra, inte riktigt som resten av hennes musik fast grymt bra! ha det gött så hörs vi imorgon igen, xx.

† några foton

några foton jag fotade på promenaden, superfint väder men blåste som fan. haha, xx.

† people cry, not because they're weak, its because they've been strong for too long.

Alldeles strax beger jag mig ut i det strålande solskenet med syster & hund på en långpromenad! hade tänkt fota lite då också så om det blir något bra får ni säkert se det när jag kommer hem.
Lite senare tänkte jag fixa lite kläder eftersom jag har fått en massa kläder från pappas garderob, får helt enkelt se hur det blir med det. Ha en bra måndag, xx.
just nu!

† somedays i cant stop taking, others i just dont want to talk at all.


Bilder tagen för någon vecka sen
Alldeles strax blir det film med familjen tror jag och lite mys eftersom min kära pappa åker imorgon igen (har ett sånt jobb där man reser ofta) och lite så. Imorgon händer inget speciellt, har inget specifikt på schemat så får se vad det blir utav den dan. Nån som vill träffas kanske? blir antagligen bara en lugn slappar dag.. igen!
En annan sak, har märkt när jag är ute hur jäkla halt det är ute, har varit nära på att ramla hur många gånger som helst igår & idag, men än så länge har jag hållit balansen. xx
JUSTE, har ni något på hjärtat eller bara nån fråga? fråga på, jag svarar och hjälper gärna till, även om ni är anonyma. Om ni inte vill fråga här kan ni fråga på min tumblr och gå in på "ask me mate" där man även kan vara anonym, men det är igentligen pretty much the same thing som här på bloggen.

två bilder som nyss knäpptes på mitt rum

jag satt framför datorn och tänkte lite och från ingenstans kom jag på att ni aldrig sett mitt rum! Det är inte vidare speciellt och gör sig ju inte apbra på bilderna, men här har ni iallafall "matildafw"s rum! xx

 


† some songs with summer feeling!

Jag känner att jag behöver lite summer feeling eftersom jag är riktigt sugen på sommar just nu så här kommer några riktig fina godingar med lite sommar känsla, enligt mig. xx

SKA JUST SÄTTA MIG NER OCH ÄTA TACOS!

nu blir det tacos! Åt igår och blev lite rester kvar men lika gott för det. Första dan på lovet nu då, och jo man bara chillar, har inte orkat göra iordning mig ett dugg idag men ibland behöver man såna dagar helt enkelt. Har ni lov? xx


† RUBINRÖDA ÖRHÄNGEN



Ett par superfina örhängen jag hittade imorse & använde idag. Köpte dom för några veckor sen men har inte fått chans att visa er sen, så här har ni dom!

† THE ART OF SMILE & NOD, WHEN ALL YOU WANTED WAS TO PUNCH THEM IN THE FACE.

goddagens! Idag har det varit skolan då vi även tog livmoderhalscancer sprutan, det gjorde lite ont när vaccinet sprutades in i armen och det kändes i runt en halvtimme efter men sen var det helt borta, har haft en riktig huvudvärk hela eftermiddagen också men det kan bero på andra saker. Annars mår jag bra, nu när vi äntligen har lov! ska bli sjukt soft med sportlov och underbara vänner. Något speciellt ni kommer hitta på då?
Jag idag
Kofta - Pappas gamla & Tshirt - Cheapmonday (finns att köpas på t.ex Jc & Weekday)

† YOURE GOING TO MESS UP SOMETIMES, ITS A UNIVERSAL TRUTH.



haha kan inte sluta skratta åt bild två så jävla skön kille!
Några bilder från romme som togs med bästa jessica, xx.



† ITS HOW ITS SUPPOSED TO BE, WERE LIVING YOUNG, WILD & FREE.

hola habibs!
blev lite dålig uppdatering igår men hade kul och annat, så blev ingen uppdatering. Men några bilder som togs kommer upp senare i vilketfall! Nu ska jag mest chilla och kolla lite serier, mår ganska illa just nu och känner mig inte så fräsch, blir antagligen ingen träning för mig idag.
här får ni en bild på mig idag. Nitskjorta & fuckingeasy sweatshirt!




påväg mot romme, bussoutfit!

jag är redo! haha Romme här kommer jag. xx


GODMORGON †

Nu blir det skolan, och första lektionen är film med syslöjdsläraren! får se hur det är. xx


just nu, bjuder på en photobooth bild. Ser nästan ut som jag har hollywood lockar här, tjusigt!

WHEN THE SUN WAS HERE



två bilder som togs i helgen. Riktigt härlig sol ute då.
Just nu sitter jag och ska precis börja kolla på vampire sucks, efter det går jag och lägger mig för en ny dag imorgon! imorgon är det ganska så normalt med dans som vanligt & efter det åker jag till affärn för att förbereda mig till romme. ÄNTLIGEN, romme här kommer jag igen! har väntat två år på det här, har så himla fina minnen härifrån och ska ha grymt. Kommer ihåg precis allt, önskar att alla ni jag delar minnena var med på onsdag också med alla mina vänner, men ibland får man inte allt man vill. sovgott, xx.

† TO DO LIST


on my to do list.

WHEN WE SHOUT IT OUT, WE SHOUT IT LOUD

en bräda plankstek med potatismos, kött, tomater, sås, grönabönor inlindade i bacon och carolina gynnings underbara vinglas (utan vin i mitt ofc)
xx

 

 


YEP IM NOT DEAD PEOPLE

idag har jag mest chillat med en omgång träning mitt på dan,riktigt refreshing. här hemma vankas det plankstek, och eftersom det är ganska speciellt visar jag upp det senare! det var mitt önskemål och är supersugen på det just nu. Lite senare blir det film med familjen, var ett tag sen nu. xx

här kommer bilder som setts senaste tiden på min tumblr, wavebitch.tumblr.com!


I CAN SMELL YOUR TEEN SPIRIT

Så här såg jag ut idag " I can smell your teen spirit " tshirt & enkla svarta jeans.
Vad gör alla ni en vanlig fredagkväll? själv ligger jag hemma i sängen och tittar på vampire diaries med träningsverk i rumpan och lite gott. riktigt skönt!
Lite tidigare var Elsa här och vi tränade tävlingsdansen. Hon lärde mig även att stå på händerna och sen körde jag lite styrka. Ska träna att stå på händerna riktigt ofta nu så jag blir starkare och klarar av det riktigt bra. Nu ska jag återgå till vd, xx

VAD TYCKER NI OM DEN HÄR UPPSÄTTNINGEN?

hade runt en minut på mig imorse att fixa till håret, så satte upp det i en frisyr, eller rättare sagt bulle, som blev ganska lyckad. Vad tycker ni?

ONE LAST THING

Här kommer en snabb update innan jag går och gör mig iordning, en liten dagens. INTE särskilt bra.. men hoppas det går bra för idag? bild tagen i hannahs enorma spegel! vi hörs imorgon igen, dröm sött, xx.


HAR GJORT REKLAMFILM!

Den här dagen har jag spenderat med hannah&ellen, då vi har spelat in en reklamfilm till skolan. Har haft jättekul och så, vidare information om reklamfilmen kommer! nu blir det dans för min del, idag - tävlingsdans.
Innan jag går får ni se hur mitt hår nu ser ut efter inspelningen, xx

 


† SOFTAR

Har precis dragit på mig träningskläder, ligger i sängen och äter & snart beger jag mig iväg på träning.
medans jag är påväg slänger jag iväg ett inlägg om dagen, så checka in snart igen. xx

DAGENS SISTA INLÄGG, NIGHTY!

Här kommer några utav mina favorit sommar bilder på senaste tiden & min tumblr hittar ni här!

moi & moi

har får ni hela looken, jag idag!
Det syns inte så jättebra, men har mina svarta shorts med strumpbyxor under & såklart Tjabo i bakrunden som statist, xx

 

 


† SOMETIMES PEOPLE JUST NEED A MAGIC MOMENT.

hola buddies, alldeles strax ska jag dra mig mot skolan för sångträning och sedan rullar det på som vanligt. Slutar vid halv fyra så vi hörs någon gång då. Innan jag går får ni en sneakpeek på dagens!
haha lite sådär gullig på morgonkvisten, hela får ni se när jag kommer hem, xx

GRÖNT ÄR SKÖNT

okej här kommer äntligen ett inlägg från min del, det blev dans direkt efter och när jag kom hem för en timme sen fanns det en massa saker att ta tag i. Men här har ni en bild på dagens från mig, haha lite grön men det funkar, ser ni min fina glitter tröja, älskar den, har visat den förut & den är köpt secondhand


mat med syster!

mat dags för min del, sitter vid matbordet med systeryster & hög musik och har kul. bara hon och jag hemma så lite syster tid här hemma nu, xx


† LET ME TELL YOU.

Isn't it funny, how from year to year you don't see a change in yourself, physical or emotional, then suddenly you look back and you are a different person. Its like watching the hour hand on a clock, you don't really see it move, but it's changing all the time.

† MINA FAVORITSHORTS


från gina, avklippta och tillfixade.
jag längtar verkligen tills man kan gå barbent igen och solen värmer.

aye

några gamla svenska favoriter.

† † † † † † †

satsa&våga folk.
dålig update idag, iknow. det blir bättre imorgon, just nu dör jag av trötthet, fast jag har sovit hur länge som helst idag.. så inte jag haha. godnatt xx

pizzaaaaa

nu blir det nygrillad jumbo pizza hos Jessica, dör av huuunger!


I BIOSALONGEN

Sitter just nu i biosalongen och filmen ska alldeles strax börja, efter filmen beger vi oss hem till Jessica o myser med film och god mat! xx


VAMPIRE DIARIES

Just nu sitter jag och checkar vampire diaries, om några timmar blir det "en gång i Phuket" premiär med tjejerna från klassen. Update kommer under hela kvällen, xxxxxx


PIRATES OF THE CARIBBEAN

så här såg jag ut idag!
nu ska jag sätta mig och kolla på favoriten pirates of the caribbean,xx


† SOMETIMES ITS NOT THE PERSON YOU MISS, ITS THE FEELING YOU HAD WHEN YOU WERE WITH THEM.

Nu drar jag mig mot skolan, slutar vid 2, så då hörs vi igen!
sitter i mörkret framför brasan och värmer mig innan jag går till bussen så är helt mörkt runt omkring mig haha, mysigt, xx.
haha, värsta blixten på...

† IF YOU EVER ARE LONELY, GO TO THE SEA, AND THE SEA WILL WAVE BACK.

Dagens look
längre tröja - Monki, Stickad tröja - Jc.

kom hem för en halvtimme sen & jag har inget speciellt att berätta för er varför berättar inte ni för mig,
vad ni har gjort idag!

RSS 2.0