SAW A PIECE OF SHIT ON THE GROUND TODAY, REMINDED ME OF YOU.

Hej allihopa, har varit en händelsefull kväll, orkar inte gå in på detaljer direkt men kom i vilketfall hem vid halv elva eftersom mamma tyckte jag skulle hem tidigt, så har suttit vid datorn sen dess. nu ska jag fixa mig och sedan sova har riktigt ont i benen efter allt gående idag, höres imorgon!


En annan bild från hamnen
angående inlägget innan så var det en mobilblogg som kom upp nyss fast jag skrev det klockan sex.. blogg.se app är så sjukt seg.

HOS EMMA

Sitter just nu hemma hos emma med emma, belinda, alex, hannah&emma. Just ni chillar vi så får vi se vad som händer ikväll. hörs då!

I WAS JUST A FOOL, THAT DIDNT KNOW WHAT I HAD UNTIL I LOST YOU.

godmorgon!
om en timme åker jag till dansen inne istan och sedan vet jag inte vad som händer. Får se om jag hittar på något:)
idag är det ju Halloween försten! älskar Halloween, synd att sverige är så jäkla tråkigt vid den här tiden, man borde vara i usa nu igentligen, ingen som har fest eller nått haha, trååååkiiiigt!


IF YOU LIVE TO BE 100, I HOPE I LIVE TO BE 100 MINUS 1 DAY, SO I NEVER HAVE TO LIVE WITHOUT YOU


Bilder från dagen
Det fanns jättemånga grymma graffitimålningar nere vid hamnen, värt att åka dit. vi cyklade dit också, duktiga som vi är;)
nu är jag bara hemma och ska antagligen vara det resten av kvällen men imorgon blir det dans igen, längtar!

SEEING OTHER PEOPLE CHANCE ISN'T WHAT HURTS, WHAT HURTS IS REMEMBERING WHO THEY USED TO BE

gårdagens

MY PARENTS RAISED ONE HILARIOUS MOTHERFUCKER

Har precis ätit en skål med pasta efter en heldag med roligheter, spenderat dagen med Elsa för att sedan på kvällen bege oss iväg till Emma och träffa folk och ha det rent ut sagt jävligt kul!
Imorgon åker jag och Elsa till någon grafittiväg någonstans, vet inte hur vi kommer dit eller riktigt vad vi ska göra där men det blir antagligen bra eftersom hon åker till Hongkong på måndag och jag kommer sakna henne oändligt.
ivilketfall får ni en bild från innan vi drog till Emma, visar outfit och inköp imorgon, godnatt.
elsas bästa!

.

Nu blir det stan med Elsa!
två tröjor inköpta igår

TACCOOOOOOSSS

Har precis kommit hem från en grym kväll, tacktack. nu blir det att checka runt på datorn och sedan sova, imorgon blir det första att åka in en sväng på stan! har köpt lite nytt idag föresten, så det blir antagligen att visa upp imorgon.
nu är jag väldigt trött så kanske berättar mer om dagen imorgon,puuss.

Åt tacos innan dansen förut, haha den här bilden får det att se så sjukt äckligt.. kanske var för att jag la bort alla chipsen på brädan, och ja, den var ren.

THERES NO MORE PERFUME LEFT FOR YOU

Var ju på Massage igår så kunde inte blogga något senare, igentligen var det inte massage utan mer som en behandling där han stoppade in armbågarna i mina muskler och nerverna + att han knäckte hela ryggraden på flera olika sätt. Men idag känns det bara i armarna. Idag blir det ju dans, äntligen fredag, ska även äta på stan och gå på stan eftersom jag verkligen behöver nya kläder. blir självklart med emma&elsa! vi hörs när vi hörs,puss.
jag idag,
pic 1 förhandstitt på mina kläder om jag inte har tid att ta någon bättre,
pic2 ser ni hur ljust mitt hår är?

IDAG SKA JAG PÅ MASSAGE!

hahaha
Nu blir det skolan för min del! har ganska så sköna kläder och inte sådär jättemycket smink, känns jätteskönt. ska ju ändå tlll massörn senare, så orkade inte göra mig iordning jätte mycket ;)

2 NYA SKÖNA TRÖJOR

pic 1 var lite suddig och på pic 3 ser ni mönstret på andra tröjan, var lite svårt att få bra bilder på det..
Mina nya tröjor inhandlade igår!

BRAINWASHED INTO THINKING YOURE THE UGLIEST GIRL IN THE WORLD.



Jag idag, använde en utav de nya tröjorna superskön&fin. visar detaljer senare! :)

GOODIEBAG

Har hänt en massa idag berättar imorgon, just nu är jag så trött att jag bara måste sova, här får ni ett par bilder på goodiebagen från clubeventet på vila. fick även med mig två tröjor som jag visar imorgon, vi hörs då! ;)
pic 1: bagen
pic 2&3: innehållet
Man fick en pälskrage, läppglans, glasnagelfil, tepåsar, nyckelring och någon knappsak!

YOU ONLY LIVE ONCE. UNLESS YOUR A CAT, LIKE ME.


Gårdagens klädval.
Ikväll efter skolan ska jag iväg på clubkväll hos vila, ska bli intressant eftersom jag aldrig har varit på sånt förut, har ingen aning om vad som väntar. men först skolan. ha en bra dag allihopa, vi hörs senare,  puss.

FICK BLI EN NY MIC


nya micen
Kom hem för ett tag sedan, bytte hela micskiten och ska prova en mic med usb ingång, vilket kommer vara mycket sämre ljud men ska tydligen vara mycket enklare, så nu kör vi en gång till och ser om det här funkar!

GODMORGON!

just nu
Nu är det ungefär 1 och en halvtimme tills jag åker till skolan. Är helt klar nu så ska nog plugga lite till provet imorgon när jag ändå har tid över och sen ska jag skura haha, pappa ville det så får väll göra det.. ;)
vi hörs i eftermiddag!

URDÅLIG UPPDATERING

har inte haft tid att foto något speciellt så här kommer sånt som gillas nu!

1 - så himla söt tjej
2 - magi kan man ju aldrig få nog av
3 - vill leva storstadslivet nu
4 - två riktigt snygga till sommarn (helt fel nu alltså haha)
Hej allihopa, jag ber så mycket om ursäkt för urdålig uppdatering under helgen men jag har haft ganska mycket plugg osv. + att jag ägnat hela den här dan åt att försöka fixa micen som funkade men sen slutade funka och inte har funkat på hela dagen.. blir galen så imorgon ska jag nog dra in till stan med hela skiten och gå tillbaks till affärn så får dom visa, annars får jag väll byta micen än en gång, phuu :(
Imorgon börjar jag halv 11 och vid tjugo över 2 börjar mitt utvecklingssamtal, så blir ganska chill dag! ska även försöka få till bra uppdatering igen, hoppas ni står ut, puss.

TRÖJOR, VILKEN SKA MAN TA?


Just nu sitter jag och försöker bestämma vilken utav de här tröjorna jag ska köpa, någon ska det iallafall bli men alla är ju riktigt snygga så.. någon som har nått förslag? :)

SLEEP ALL DAY, PARTY ALL NIGHT, NEVER GROW OLD, NEVER DIE.

Bild tagen imorse, haha bigmama & allt.

Tröja - Jc.
Nu har jag föresten fått igång micen nu, soooo excited! mer om det senare, kanske t.o.m kan lägga ut en video imorgon om allt går som planerat! :)

UNPLANNED MOMENTS ARE ALWAYS BETTER THAN PLANED ONES.

Nu blir det skolan för min del. Hade ont i huvudet när jag vaknade men tog en huvudvärkstablett så nu känns det bättre. Idag är det ju dans efter skolan och det känner jag att jag måste gå på, älskar ju att dansa ;)
Just nu haha



QUARTER OF A POUND.

Dagen har som sagt spenderats i soffan kollandes på serier men det har varit ganska skönt ändå. runt tolv kom mamma hem med mcdonalds till mig, hade köpt en qp, första gången jag smakar och det var ganska gott, men godast av allt var ju helt klart cocacolan, som en drog för mig haha ;)
nu har jag suttit och rensat datorn ett tag men är inte änns nära på klar. har nästan inget minne och hur mycket skit som helst på datorn så det mesta ska bort eller in på ett usbminne, det tar forever.

IDOL MOA I VARDAGSRUMMET '11



ALLTSÅ HERREGUD, SÅ JÄVLA GRYMMA?!
helt otroligt när edit (moa) kan sjunga så bra också..

KONSTANT HUVUDVÄRK


två mobilbilder tagna för någon dag sen.


Idag är jag hemma från skolan eftersom jag har haft konstant huvudvärk hela veckan och idag orkade jag inte gå till skolan. Kommer antagligen gå imorgon ivilketfall eftersom det är dans efter skolan!
Har tid att plugga nu också så slipper jag oroa mig över det. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på någon härlig serie när jag ändå har tid, har inte direkt någon lust att sitta framför datorn när jag har huvudvärk, bättre att kolla tv.
ha en bra dag i skolan eller vart ni nu är, puss.



RIKTIGT MYCKET LÄXOR

Var precis påväg ut genom dörren när jag ser att det spöregnar ute. Ska ut på en promenad med hunden i det här vädret, verkligen härligt, det blir gummistövlar på.
Ivilketfall vill jag bara säga att uppdateringen kommer vara riktigt låg idag eftersom jag har väldigt mycket plugg&prov innan lovet. Vi hörs när vi hörs, ha det så bra. :)


FA' VAD BRA

Som ni antagligen har märkt har jag uppdaterat bloggen lite, istället för dom där fula bubblorna runt inläggen sitter nu istället alltihop tillsammans, precis som jag ville ha det! tack fina linnea som hjälpte mig med det efter att jag själv försökt hur länge som helst (har inte riktigt haft tid att pröva mig fram så frågade henne istället).
Ska antagligen ändra bakrunden,färgerna och header nån gång när jag har tid, vi får se när det blir.Nu ska jag chilla framför tvn, ha en bra kväll. här får ni en grym låt så länge! ;)

DAGENS MATILDA 181011


Tröja - Monki, Skjorta - Pappas



FUCK SOCIETY, PERFECT'S JUST A WORD.





LÄSLOGG



Hej allihopa!
har precis kommit hem från skolan och nu sitter jag och skriver på en läslogg som ska vara inne på torsdag. måste även läsa klart boken, har ugnefär 100 sidor kvar men det går nog snabbt, har knappt haft någon tid att läsa så ligger lite efter.
När jag har ätit ska jag krypa ner i soffan i tvrummet, ta något varmt att dricka och kolla på någon film, kanske Jersey Shore eller Gossip girl. ;)

KVÄLLENS SKÖNHETSTIPS



Här kommer ett skönhetstips som min fina vän Sanna tipsade mig om.


" Smeta på lite vaselin på ögonfransarna och ögonfransrötterna innan du går och lägger dig. De växer snabbare&blir starkare. Naturligtvis tar du bort det på morgonen, åtminstone jag, annars blir det så konstigt om jag tar på mascaran över ;) "
Tack så mycket för tipset, någon mer som har tips får även tipsa!
vi hörs imorgon, godnatt.

LÖV

Hösten är verkligen här folk.
Nu sitter jag och kollar på film, ska kolla tills fyra ungefär då måste jag börja göra mig iordning till träning, imorgon blir det skolan igen, orkar verkligen inte. får aldrig tid att sova :(
När jag ändå var ute tänkte jag prova lite olika fototekniker men det gick inte så bra. ska försöka lära mig mer om fotografering! notering till mig själv: inskaffa ps5.

DAGS ATT PLOCKA ÄPPLEN.

Godmorgon allihopa, nu är jag hemma och ska alldeles strax gå ut i trädgårn och plocka äpplen, ska bara borsta tänderna och lite sånt först. sen idag blir det träning om jag orkar, är helt slut.
så här såg jag ut på galan igår, det skulle bara vara vardagskläder så satte inte på mig något speciellt.


här ser ni mina askiga slingor.

MYYYYS

just nu ligger jag nerbäddad i Emmas säng hemma hos henne. Har haft en bra men ganska cpad kväll, eller hur jag nu borde uttrycka mig. bloggningen återgår till normalt imorrn när jag är hemma men nu får ni nöja er med en nattmobil blogg. vi hörs imorgon då jag måste va hemma vid tio för att plocka äpplen med mamsen, hade Igentligen tänkt sova ut för en gångsskull, men icke sann icke. vi hörs, latero!


GALATIME

Idag hade vi öppet hus i skolan, från 9-12, kul..
nu ska jag iallafall alldeles strax iväg på en gala med några från fotbollslaget, vet inte riktigt vad som händer där, men det märker jag, ikväll vet jag inte riktigt men hör av mig när jag kommer hem. ni får ha en höjdans dag sålänge! :)
detaljer, hela alltet får ni se sen!

DET HÄR ÄR EN RUBRIK.

Just nu sitter jag i sängen på mitt rum med emma!
Kvällen började med att jag&elsa skulle åka upp till emma och på vägen ringer elsa några och hon har fullt upp med att lyssna på vad personerna i telefonen säger så hon ser inte vart vi är påväg så kör hon rakt in i mig, och helt plötsligt ligger vi ner på marken och asgarvar, kommer aldrig glömma allt som hände då.
sen senare på kvällen vid tio i 9 får jag lust att dra till affärn så vi pumpar dit och den här gången hann vi, men när vi kommer dit så hade emma glömt pengarna hemma, herregud vad kul det var.
AHYE ELSA PISSA PÅ SIG! / kapten röd.

LEOPARD VANTAR, YES.

har haft det super efter dansen och nu har jag precis ätit. alldeles strax blir det att draut och möta upp emma&elsa och sedan hitta på något hos nån, vi hörs senare, hadet!
jag idag utomhus!

KORS

Nu har jag super bråttom till doktorn, ttyl!
måste fixa nytt nagellack ser jag nu..

EN FANTASTISK KÄNSLA.

Har precis kommit hem från en promenad med hunden, tycker det är jätte härligt att gå ut med hunden på kvällen när det är mörkt och man kan se stjärnorna&månen. jag älskar verkligen rymden och när jag ser allt det på kvällen börjar jag tänka på massa minnen och sånt som har hänt, det är jätte härligt och en helt obeskrivlig känsla. men jag blir bara så pigg&glad utav det, värt så himla mycket.
Imorgon börjar jag dan med ett besök hos doktorn och sedan skolan och efter det dans. vi hörs då, godnatt allihopa! :)
hade håret i fläta idag, ganska coolt resultat med det lila va?

YOU CANT STOP LOOKING AT ME, STARING AT ME, BE WHAT I BE.

Nu ska jag iväg på träning, skriver mer senare ikväll när jag kommit hem igen!
Jag idag.

SKÖNHETSTIPS NÅN?

Just nu sitter jag och läser en mapp med massa skönhetstips min syster gjort till skolan (hon går stylist) har hittat en massa bra tips som det här t.ex  "Var försiktig när du tar bort sminket, jobba i cirkelrörelser istället för att gnugga så att inte halva sminket hamnar i ögonen och huden blir onödigt torr. glöm inte heller att alltid använda en speciell ögonkräm för ögonen eftersom vi är väldigt känsliga runtom och i ögonen."
ögonkräm använder jag mig alltid av, efter det blir området runt ögonen babylent.
så nu funderar jag på om jag ska ge tips till er någon gång ibland eftersom jag har lärt mig ganska mycket om att ta hand om hår&ansikte ..:) men självklart blir det då mina egna tips.

Nu ska jag börja göra mig iordning och läsa en bok, pusshej!



jag idag.



20111012

Kom hem från fotbollen runt två och har bara chillat hemma sen dess, nu blir det plugg och sen prettylittleliars riktigt länge sen jag kollade så ska kolla igenom de senaste avsnitten alldeles strax.
Här kommer två ordentligare bilder på mitt hår!



MOT SKOLAN!

Har precis gjort mig klar och ska alldeles strax åka in till skolan.
Idag är det match med skollaget igen så har på mig munjacka och haremsbyxor, inget speciellt direkt. Vet inte riktigt när matchen börjar och slutar, men vi märker när jag kommer hem, vi hörs då, ha en bra dag, puss!

SÅ NÖJD.

Har precis kommit hem från frisören och jag kan meddela att jag är riktigt nöjd, bättre bilder på resultatet kommer imorgon bitti, vi ses då, nu ska jag sova, man blir jäkligt trött av att sitta i en frisörstol i 2 och en halv timme, men det var det så värt.
ordentliga bilder kommer som sagt imorrn.

EXCITEEED

Nu drar jag och klipper mig, so excited! :)
jag idag, vi hörs senare!

KOLLA SNUBBEN TUGGAR BUBBELGUM

Har precis kommit hem från hemkunskapen som var vår sista lektion. Vi gjorde valfria kycklingrätter och min grupp körde på Pasta&stekt kyckling med grönsaker, kryddor och annat, resultatet blev ganska bra även om vi brände sönder löken haha ;)
Här har ni två riktigt bra låtar som jag lyssnat på under lektionerna idag.
Marcus Price & Carli blir man helt enkelt aldrig trött på.

G'DNIGHT


Nu har jag precis kommit ut ur duschen, ska lägga mig och läsa i lite tidningar och sedan sova, man får ju inte glömma skönhetssömnen, så med det här säger jag godnatt så hörs vi imorgon, då jag även ska fixa håret, längtar som bara den, största kråkboet på huvudet just nu ju.. puss.

PANNKAKOR IN MY HEART!

Har precis ätit en massa pannkakor, så sjukt gott! med glass&sylt, definitivt underbart.
nu ska jag smälta maten, ta en promenad med hunden och sedan duscha. Har inte så mycket mer att säga,
mest tråk haha, ha en bra kväll iallafall!

SLAPPARN

Har precis kommit hem från skolan och nu ska jag slappa, spöregnar ute, så tänker bara mysa framför tvn, puss.
Jag idag!
Jeans - Bikbok & Tröja - Weekday



JUST GO WITH IT

mobilbloggningen har spårat ur hela dagen så har inte kunnat blogga något från igelfors (där vi spelade)
men det gick ganska bra & har haft en rolig dag + att dom bjöd på supergod mat!
Just nu är jag jättetrött och slappar bara, det är naturgodis&vanligt godis&filmen "Just go with it"

har bara sett en liten del i slutet av filmen, så ska kolla hela nu!

PEACH,RASPBERRY&PASSION FRUIT.

Konfirmationsmötet gick ganska bra och efter det möte jag som sagt upp elsa&emma för att åka till Candyland.
Vi har fått suttit och väntat på varenda buss (vi åkte typ fyra) i en halvtimme vardera & det är ju som istid ute, så har frysit sjukt mycket, om jag drar ut igen kör jag på vinterjackan!
Just nu är jag i vilketfall  hemma, får se om jag drar ut något mer, antagligen inte eftersom jag ska upp tidigt imorgon och iväg på öffmatcher,
blev uttagen till imorgon föresten, inget speciellt men hade glömt berätta :)
Ivilketfall har jag haft en grym dag, oslagbar, ha det gött folk, puss.
Den här drickan slår allt.

8:E OKTOBER, KONFIRMATIONSMÖTE.

Kom hem sent igår kväll och somnade nästan direkt så blev inget blogg då. Men lyckad kväll iallafall, träffade många roliga, men kvällens höjpunkt var när jag och elsa pumpade ner på min cykel från emma till lindöhallen fem minuter innan dom stängde, stackars elsa som skjutsade kunde knappt andas när vi kom fram, och sen när vi står och bankar på dörrarna så vill dom inte öppna till oss. Men vi drog hem till mig och hämtade baconsnacks istället :)
Nu blir det konfirmationsmöte för min del, bussen går vid tolv, mötet är från 13-16 och efter det ska jag, elsa & emma till candyland och rusta!
Kör på ett fjäderörhänge idag.

MAAZING GRACE

Nu blir det att möta upp emma för att sedan träffa Elsa, ttyl haha! :)

RÅTTAN LOTTA

Nu blir det profil&gympa, lunch och några lektioner. Efter skolan blir det dans, riktigt najs och efter det blir det nog  att hitta på något med Elsa, men vi får se vad det blir. vi hörs senare, ha en underbar dag!
haha min hund kom precis in i rummet med hans bästa råtta lotta ;)

"MAKE ME FEEL"


CHECKAR RUNT.

Sitter hemma och kollar lite kläder, har sålt lite grejer så kommer få in pengar alldeles snart och då måste jag köpa någon ny tröja eller några byxor som är varma. Köpte seriöst inget varmt förra hösten och nu ser min garderob ganska gles ut, så ska inhandla lite nytt&varmt. Kanske borde kolla secondhand också, dom kan ju ha super mysiga tröjor där :)
Kom hem från skolan vid halv 1, fick sluta tidigare så har suttit och inte gjort ett skit ett bra tag nu haha, härligt.



bilder tagna för några veckor sen.

GALAXYMODE

nu blir det skolan :)

SKOLAVSLUTNING I REPRIS



Bild i repris ifårn skolavslutningen gjorde peace tecknet på skoj och den dan var riktigt härlig. & med det här säger jag godnatt, höres imorgon. :)

SVAR

Läsarfråga
Svar: Ja du, det är inte alls många, just nu har jag 45 läsare haha, bryr mig inte så där jätte mycket om siffran, blir bara sjukt glad när det faktiskt finns folk som vill läsa min blogg, så tack alla ni! :)

RUSSEL ATLETHIC

Nu åker jag till skolan och går på profilen efter det blir det fotboll med skolan. vi hörs då, ha det göttt!
just nu, eftersom det bara blir en lektion kör jag på myskläder

OCEAN

saknar att kunna bada i havet

Märkte även att jag fått några nya läsare, välkommna :)
Nu blir det desperate Housewives, hörs imorgon!

LITE PIGGARE ÅTMINSTONE

Nu är jag piggare! :)
ska alldeles strax hoppa in i duschen också sen blir det antagligen plugg och kanske tv om jag hinner, tvtittandet har varit lite på sista tiden, får se om jag hittar något vettigt. Annars ska jag spela ett nytt datorspel som kom med posten idag, älskar spel, är helt ärligt största spelgalning, om jag får igång det.
Imorgon blir det fotbollsmatcher med skolan, niiiccce med mina blåmärken.
solong people!

oh, vad jag längtar tills söndag då blir det hårfixning!

HUVUDVÄRK

Just nu är jag hemma, gick hem från skolan efter att ha haft dunkande huvudvärk i mer än två timmar, orkade helt enkelt inte så nu är jag hemma och har precis tagit en tablett. Blir väll att krypa ner i soffan och sätta på någon film eftersom det där med att sova när man har huvudvärk inte riktigt funkar för mig. Hoppas åtminstone ni har en bra dag, vi hörs senare när jag mår bättre, puss.
bild från imorse, ögonen bara hänger nu så ingen ide att ta bild haha :(

MILKSHAKE

Sitter just nu och dricker en milkshake jag fixade till för någon minut sen, den blev lite sisådär så har tryckt ner några daimgodisar för att se om det funkar bättre haha :)
Annars har jag börjar städa rummet (inte klar..) och pluggat till ett so prov om franska revolutionen vi har på torsdag, känns inte sådär jättebra än, men det är bara att plugga på. Imorgon blir det skolan, godnatt!

BLÅMÄRKSTJEJEN, VÄRSTA GREJEN

Kom hem från emma för en stund sedan och nu ska jag äta, sen blir det bara att chilla, har seriöst stora buckliga blåmärken över hela kroppen som ser hemska ut, är jätte sliten haha! :(
Tänk er mig i så här långt hår, sjukt nice. provade emmas löshår när hon inte såg haha.

LITE KRÄFTOR

Igår när vi gick in i en affär fanns det en liten outlet på tvspel, för er som inte visste älskar jag tvspel, där hittade min pappa det första kingdomhearts spelet, snacka om att jag blev glad, fick det för ett superbra pris också eftersom det inte produceras längre, glad tjej! :)
Ivilketfall så vaknade jag för en stund sen och just nu sitter jag och provar spelet, det är jättebra, extra bra om man spelat andra spelet innan (som är bättre på alla sätt) men ändå så är det grymt, ska fortsätta spela nu ett tag innan jag ska iväg på match!

Bilder från kräftskivan igår
mobilder tagna i mörkret haha

BRÅDIIIISSS'

nu drar jag alldeles strax iväg på kräftskiva, har ganska bråttom för den delen också haha, men vi hörs senare så får ni ha en riktigt bra kväll
Dagens jag, bild tagen snabbt innan vi åkte till farmor ;)

STELLA MWANGI

Stella Mwangi, asgrym tjej, älskar verkligen hennes låtar!

Snart blir det middag hos farmor vilket var väldigt länge sen och ikväll kräftskiva hos några kompisar:)

RSS 2.0