20120731


STUNTSHOW & MONSTER TRUCK

 
En liten video från showen igår. Alla som tycker det här ser intressant ut tycker jag ska passa på att gå idag, den är i södra hamnen, klockan 19:00, kostar 200 :- 15+, 150:- mellan 4-15 år, under 4 år gratis. För att sitta kostar det tjugo kronor extra. xo
 

.

Outfits från datorarkivet
På förmiddagen åkte jag in till stan för att gå på massage vilket var jätte skönt och bra för min rygg, kan säga att det knäcktes riktigt mycket i ryggraden och nacken när jag var där haha.. ;) Snart ska jag på monstertruck med fader min, ska nog bli kul!

GOAL!

 
Igår kväll och nu på morgonen har jag suttit och kollat på filmerna "Goal" I & 2, ska alldeles strax börja på 3 (fast alla som sett den säger att den är dålig i jämförelse) Ettan är ju helt klart bäst, men den andra filmen är riktigt rolig att kolla på då de kör med real madrid, alltså de riktiga spelarna, (eller de som spelade förut, de ända som är med i filmen som spelar nu är ramos & casillas) så det är ju kul! haha, vi hörs, xo.

EL BAMBINO LEVERERAR

 
LOVE THIS DAMN

Just maybe, maybe, i'll get you baby.

my new glasses, vad tyckkskskksks?

all or nothing

 
jag tidigare idag
Idag blev det fotboll med mina fina kompisar, vi körde från 10 - 12, efter det åkte jag hem och lyssnade på Marta på sommar pratarna, grymma kvinna. Får se vad som händer nu, xo.

gårdagens

 
Jag igår
 | Shorts - H&M | Croptop - Monki |

Sometimes, the people who don't talk to you are the ones who really want to.

Två bilder från igår!
Den första tagen innan jag åkte, haha ready for the beach, eller vadå? Och sen blev det fika, även om inte roadtripen blev sådär super lyckad, hade vi ju något att äta :)
blogg.se har strulat så därför blev inlägget en dag försenad.

Local malibu beach bum

Några dagar gammla bilder, jag i glasögon! :)
nu blir det som sagt en dag full av sol & bad med syster och mamma, vi hörs under dagen, ha det gött!

real madrid - real oviedo.

Har just kollat klart på Real matchen mot Oviedo.
 
Idag har jag varit hemma och tagit det lugnt, har varit riktigt trött de senaste dagarna, så ganska skönt med chans att vila upp sig. Förutom det, har jag hämtat hunden från sin kastrering som förnuvarande är helt ner drogad och har en tratt runt huvudet, sötisen :( Och sen var det träning, idag var den riktigt kul och mitt humör var på topp :)
Imorgon blir det någon badplats med mamma & syster vi hörs då igen, xo

Beauty product from Kyoto!

 

Iggy Azaela

 ||||| Iggy Azalea |||||

20120722

Just nu sitter jag i sängen och kollar ut genom mitt fönster. Det är ganska bra väder men jag är inte riktigt på humör för att gå ut, kanske att jag går ut och badar om en stund. I vilketfall så var det ju Vingåker idag, vilket är en outlet för märkeskläder, smart om man vill fynda bra kvalitet till ett bra pris :)
Det här fick jag med mig hem |
 
 
 
 
| Jeans - Lee | Linne - Tiger of Sweden | Väska - Rules by Mary | Randig mössa - Kangol | Blå mössa - Tiger | 
 

every sinner has a future. every saint has a past.

gårdagens
Godmorgon allhopa! Idag blir det ju som sagt vingåkers factory outlet med familjen för min del! så vi hörs någon gång senare i eftermiddag/ på kvällen,sålänge får ni allt ha en grym dag :)

some people come in to your life just to teach you how to let go.

hade inga bilder på dig sannis :(
bilder elsa's & min cellphooonaaa
Har ju som sagt varit på elsas land i helgen där jag även träffade sanna och va med henne. Just nu är jag och elsa nere i källaren och chillar, hon ska sova här, nån gång när vi blir trötta och imorgon blir det vingåker för min del ;)

I LOVE making peope smile.

2 from tumblr
Now im home again, I'll tell you more later right now, I HAVE TO EAT!

POLICE IN THE HOUSE

 
Innan jag åker ut till Arkösund (japp jag ska iväg igen) så tänkte jag visa ett litet fynd jag gjorde uppe i Jämtland, den här grymma police kepsen, diggarn! Bloggappen på mobilen funkar ju inte men jag får kanske låna någon data så att jag kan göra lite inlägg och berätta om mitt FANTASTISKA liv, japp, vi hörs xo ;)

- dont need no sad face, sorry babe, your not the man on my mind.

Nu är jag hemma igen, ska sova direkt, är trött som bara den.
Men först lite bilder på jag idag, sköna real madrid tröjan på när man åker bil i tio timmar ;)

20120717

 
 
  
Busiga hundvalpen (han är 5 månader, ganska stor haha) Albin :)
Imorgon åker vi hem, ska bli skönt för er för då återgår min blogg till det vanliga, roligare och mer uppdaterande bloggandet. xo

charlotte free is damn fine.

Doesn't Charlotte Free just look amazingly beautiful on these pictures for Wildfox? I LOVE THIS.

En sväng på badplatsen.

 
 
Idag bestämde jag mig för att gå till badplatsen som ligger här och kolla hur det står till med den. Har inte varit vid den sen jag var liten, då den var fin, vassen var undanröjd, bryggan fräsch, och man kunde lätt som en plätt bada. Från då till nu är en stor skillnad. Men jaja, vädret var ju iallafall på topp! :) xo

röda gummistövlar på

 
 
Jag idag, lite sådär "lantig" outfit med gummistövlar, passar perfekt i det fina vädret här uppe!
nu blir det upptäcksfärd.. haha, hörs senare, ciao bellas :) x

† dont waste your time looking back on what you've lost. Move on, because life is not meant to be traveled backwards.

  
inspiration
Tänkte göra en videoblogg lite senare, om det är så att internetuppkopplingen tillåter mig ladda upp den, det vill säga. ni märker, nu blir det mat, sen blir det film & chilichips, älskar stark&kryddig mat! (eller snacks haha) ;)

- låt hatarna hata, snackarna snacka, jag lutar mig tillbaks tar det lugnt och bara skrattar

 
En langos orginal.
Här uppe regnar det, men det antar jag väll att det gör hemma också, vi är ju i Sverige allihopa, och här regnar det alltid.. så nu sitter jag iallafall på "mitt" rum och kollar runt lite på datorn, ska nog kolla på någon serie snart, har ingen lust att hitta på något och har inga bra kläder att vara ute med.
Men idag har jag & mina föräldrar iallafall åkt till det där stället med hollywood skylten (eller, jag är inte säker om det är där) för vi var inte nära den så jag kunde inte direkt kolla, men där var det iallafall marknad med band och tivoli så vi kollade runt lite och åt Langos, älskar Langos, super gott! ;)
 
 
 

NEW SHOES, AGAIN.

Nu är jag framme! eller jag har varit här ett par timmar nu, åkte vid 7 på morgonen och kom hit halv sex, burkar ta tolv timmar, men den här gången tog det bara 10 berodde nog på det dåliga vädret, var ju bara att köra på!
Inget speciellt har hänt än och jag vet inte riktigt vad jag ska göra den här veckan, men mamma & pappa ska iväg till en marknad imorgon, så jag hänger nog på, tror de ska till ett ställe med hollywood skylt, om det är fallet, berättar jag mer om det imorgon ;)
Jag kommer blogga 1-2 gånger per dag pågrund utav att internet uppkopplingen här uppe verkligen är seg och det tar ett tag, men ska försöka så många gånger internet låter mig!
Här ska ni få se mitt senaste fynd. Grymma boots med lite platå från rean, endast 149:- för dessa. VÄRT :)
 
 

11juli2012

 
 
Runt tolv mötte jag upp emelie på stan, vi gick omkring lite och sedan gick vi till vasa parken, där kom sedan jocke & abbe på j's moppe och så var vi där och lite överallt tills vi ended upp i haga. 
Imorgon åker jag upp till min släkt i Jämtland ute i ingenstans, kommer självklart blogga där, inte lika mycket men ska försöka! vet igentligen inte vad jag ska göra där, men jag får helt enkelt hitta på något och göra det bästa utav situationen. xo
 
 

† Donald Trump shit.

 
 
Den här låten blir helt ärligt aldrig gammal. Skönaste killen, bra video, men om man vet vem Donald Trump är gör det låten så mycket bättre.

linnea, kommer du ihåg haha?

     
Have a good nights sleep, see u again tomorrow, xo.

the newest shit that girl ever had.

Från spanien fick jag med mig det här hem, ett nytt iphone skal, betald av en 10 euro lapp som jag och jackie hitta på gatan och delade på, vi hade ju ingen anings om vem den var, så, ja, vi tog den. Sedan blev det två Ramos tröjor, älskar dom och är super glad för att jag har dem! PERFEKTA AH
Sen köpte jag även en boll & ett barca tränings linne, vilket för nuvarande ligger i tvätten så därför ingen bild, men det är superfint, ni kan ju alltid försöka föreställa er det ;)
tröjorna är fake ofc.
 
 
 

† an cold chai latte, please.

När jag var på Waynes blev det (som vanligt) chai latte, fast den här gången kyld, alltså en ice chai! Nancy och jag tog likadana och jo visst var den god, älskar chai, men måste säga att favoriten är ändå den varma.
Angående filmen, den var riktigt bra! fanns inte direkt någon handling, eller hur jag ska kunna beskriva den, men dålig var den inte ;) Riktigt chill inne i biosalongen också var nog bara jag & min syster + 7 andra människor, ingen satt framför oss så man såg klart och tydligt. xo
 
Ps: imorgon eller senare ikväll kommer ett inlägg med inköp från Spanien upp!

† Dancing trough the fire. Just to catch a flame.

Alldeles strax tar jag bussen in till stan för att möta upp Nancy och ta en fika med henne, tror vi kör på waynes!
Vid tre kommer min syster in till stan och då ska hon & jag kolla på bio tillsammans, "LOL" som vi har väntat på att se, om den är bra det märker vi, puss.
 
 
Jag idag
 | Spetshorts - hm | linne - veromoda | väska - tiamo |
 
 

With chunks of chocolate chip cookie dough

 
Åt precis upp min Ben&jerry med smaken Half baked. Nu är jag ledsen :(
nu ska jag chilla galet, puss.

† en tisdag på camp nou

En annan sak jag glömde berätta angående Spanien, är en lite tråkigare sak är att jag har skadat ryggen, eller överansträngt den borde jag nog säga, så nu sitter jag och vilar har gjort det hela dagen och ska fortsätta med det under några veckor vi har uppehåll med fotbollen nu så kör lite på egen hand men inte för mycket så jag får vila. Nu väntar jag bara på att pappa ska komma hem med en Ben&Jerry's till mig så blir lördagskväll nog finemang! vi hörs imorgon igen, godnatt, här kommer lite blandade bilder från camp nou som vi besökte inne i Barcelona! 
 
 
 
tog inte sådär jätte många bilder eftersom de är väldigt orättvisa mot hur det igentligen var att stå där.
om ni är intresserade råder jag er att åka dit själva! ;)
 
 
 

† och så var man hemma igen...

NU ÄR JAG HEMMA, enligt mig måste jag nog säga att hemma bra men borta bäst efter en stunds tänkande. vill tillbaka. Saknar det så mycket, trodde inte jag skulle tycka om lilla spanien så mycket men jag blev helt kär, och alla minnen, det här är en resa man aldrig glömmer. 
Ivilketfall, medans jag var där borta gjorde jag en henna tatuering på min rygg/nacke med texten "hope" vilket har en speciell innerbörd för mig. tyckte den blev riktigt fint! xo
vi hörs lite senare.
 


RSS 2.0