† SOMETIMES YOU GOTTA QUIT THINKING SO MUCH, IF I FEELS RIGHT, IT PROBABLY IS. SO JUST GO WITH IT.


hemligt..
Det här är vad jag gjorde igår. Fixade lösnaglar tills idag! har inte satt på dom än, men när jag har kommer bilder.
Det här var ju mitt första försök med att göra lösnaglar så jag gjorde något enkelt i kort modell.
Snart blir det affärn för att handla lite tills ikväll, vi hörs i eftermiddag, Då uppdaterar jag med outfit & naglar. xx

† NOW YOU CAN FIND ME ON LOOKBOOK



Som ni kanske såg när ni gick in på min blogg idag, så har jag gjort ett eget lookbook konto.

Helt enkelt för att jag ska kunna hålla reda på folk som finns där men även för att jag själv ska kunna lägga upp outfits.
Det är samma outfits som på bloggen, men alla som har lookbook får gärna lägga till mig eller kommentera osv, så kan jag kolla in er med!

† SCREW RELATIONSHIPS... IMA BE A CARROT WHEN I GROW UP :)

Har precis kommit hem från en runda i stan, mest handlat mat och sånt. Alldeles strax åker jag över till mormor för att äta mat, vi hörs när jag kommer hem. Tills dess har ni dagens. :)



Tröja - Wolsey, Klänning - Lager 157, Skor - Converse.

INFLUENCE & STYLE A TO ZOE

Fick hem en försenad julklapp igår, "Influence" av MKA & "Style A to Zoe" av Rachel Zoe.
Två böcker som jag velat ha så mycket. You know were you can find me the whole winterbreak, haha. xx

20111227 - EN TUR PÅ MELLANDAGSREAN.

pic 1: Linne i klar orange färg med tryck. Passar lika bra i vintermörkret som på långa sommardagar.
pic 2: Tshirt&Spetshorts.
pic 3: Det var kärlek vid första ögonkastet. Kunde inte gå ut från butiken utan den ;)
pic 4: Grymt snyggt långt linne med brottar rygg som passar till det mesta.
xx

AT WAYNES PLACE

Just nu sitter jag på waynes coffe efter en två timmars shoopingrunda och chillar och dricker en stor kopp chailatte, kommer ha med mig lite saker hem som känns riktigt rätt och några som känns lite mindre bra, men vi får helt enkelt se hur det blir.
Visar er då, ha det! xx


† I WAS A FOOL, A FOOL FOR YOU.


har lite nagellack på kinden, hur det nu gick till. haha :)

Provat mitt nya nagellack från Essie i färgen "Sexy divide", urläckert, även det en julklapp.
Idag har jag haft ännu en hemma dag och bara varit ganska enkelt klädd som ni ser. Imorgon blir det en runda in till stan för att kolla in mellandagsrean, vi ses då. xx

EN DEL AV MIN JUL.





Bilder från min julafton. Jag var inte riktigt på hugget med kameran så inget speciellt direkt. :S

† Its phycologicly proven that if the first tear comes out of the right eye it means sadness, if the first tear comes out of the left eye it means happiness.

Jag hoppas att ni alla hade en grym,glad&härlig julafton igår! det hade jag, den var jäkligt bra, är så glad över att jag har en sån wonderful familj att fira med.
Jag tänker visa upp det mesta jag fick för er, men det kommer att komma lite då&då eftersom det blir roligare att visa upp det så. :)

• High Tech Lighter Venus, superfin highlighter i lite rosig/korall färg från makeup store.
• Eye dust i färgen Latin. Har inte den på bilden eftersom jag inte öppnat den än, det är lösglitter så det ramlar lätt ur burken.
• Cover All Mix. Grym concealer, funkar till precis allt du vill täcka i ansiktet, bara man använder rätt färg. Även den från Makeupstore
• Hair Mascara från Isadora i lila. Det är inte klokt vad jag har velat ha den och så får jag den, funkar perfekt istället för att färga lila slingor nonstop, tack syster!
• Ny mascara från Maybelline, ett utav mina favorit märken.

There u go, fick ni något fint ni vill dela med er av?

MERRY XMAS, HOPPAS NI ALLA FÅR DET GRYMT! XX




NÄR JAG SJUNGER MY HEART IS REFUSING ME

Hej allesammans.
Dåligt med blogg såhär i juletid jag vet men imorgon är det äntligen Julafton! sålänge får ni en video från när jag sjunger på musikcafet, inte bästa ljudkvalitet eftersom den är filmad med Iphone, ser lite stel ut också, men det funkar. berätta gärna vad ni tycker, xx :)


JAG KAN KÄNNA MED ETT FINGER HUR VINDEN VÄNDER.

Så här såg jag ut idag, enkelt med detaljer.


SLARVIG SNEFLÄTA.

Imorgon är det änkligen julavslutning och senare på kvällen blir det att hitta på något kul med kompisarna, antagligen Gossipgirl kväll, kärlek till det! :)
Har ingen outfit bild idag men kan bjuda på en hårbild, jag som absolut inte kan göra flätor gjorde en snefläta på mig själv idag, och det blev faktiskt ganska lyckat. för att vara mig.


den blev slarvigt snygg.

VÄLGÖRENHET


Här kommer ett riktigt bra& prisvärt tips. Välgörenhetsarmband från Kyssjohanna där en del av pengarna går till olika vägörenhetsstiftelser.
1. Är ett armband med MinStoraDag berlock designat av SOPHIE by SOPHIE. Dom skänker 100 kronor per sålt armband till stiftelsen MinStoraDag & det kostar 800 kr.
2. Är ett armband från Brazilets som består av en gammal tradition från Brasilien, där man knyter armbandet runt handleden, knyter tre knutar, och önskar dig en önskning för varje knut. När armbandet sedan faller av ska dina tre önskningar gå i uppfyllelse. Det kostar 75 kr, finns i många olika färger och är min absoluta favorit!
och samtidigt stödjer du bevarandet av regnskogen i Brasilien, om du köper två planterar du ett träd.
3. Är ett halsband som är designat av David & Martin för stiftelsen Ge hopp som skaffar fram medel för kampen mot barncancerfonden och finns i fem olika färger, vid köp går 200 kronor direkt till barncancerfonden. Kostar 500 kr.
4&5&6. Är armband som finns i flera olika utseenden och kostar antingen 300,400 eller 700 kronor. 25% av priset går till välgörenhetsorganisationer som stödjer mänskliga rättigheter. På armbandet står det olika busdskap, kolla in kyssjohanna för mer info.

Tips från solo.


vi hörs lite senare, xx.

THEY SAID SOMETHING ABOUT HAPPINESS.



Tröja
- Gina, Lång klänning - Lager 157, Väska - Lindex.
Har haft en riktigt rolig kväll hos Emma + att det bjöds på kebabrulle, stort plus haha!
Nu måste jag verkligen börja göra mig iordning och krypa till kojs, imorgon blir det ändå ganska kul, titta på scary movie med klassen med värdens bästa Brenda. Inget slår henne.
vi hörs imorgon :)

BROKEN BONES

Har inte riktigt haft tid för bloggen idag och det ber jag om ursäkt för, imorgon kommer jag tillbaks med update, outfit & tips. Där imellan blir det även julbak med emma. Och juste, showen gick riktigt bra. Ska ladda upp videos nån dag om jag får tid!
xx


EN SNÖFYLLD DAG HEMMA HOS MIG!


Idag har det snöat hela dagen och jag har suttit inne och gjort olika julföreberedelser, såsom julklapps inslagning & julbak. Det har varit riktigt mysigt att kolla ut på himlen och se snön falla, har blivit en riktigt julstämmning.
Imorgon blir det musikcafe i skolan, ska sjunga några solon och det ska bli riktigt roligt. Om man får till någon video laddar jag helt klart upp dom här! sovgott sålänge ni underbara. :)

GARDEROBEN FYLLS PÅ MED LITE NYTT.

Dessa fina fick jag med mig hem från Lager 157 igår. Tack mamma & pappa!



Grymt snygg halv lång klänning (lite längre än knäna) en sån modell som jag har suktat efter länge och en tisha från tshirt store med snyggt tryck! ;)

† THE DRAGON TATTOO COLLECTION.



Här är mina favoriter ur "Dragon Tattoo collection by Trish Summerville" för H&M som är inspirerad utav Lisbeth Salanders karaktär i triologin utav Stig Larsson. Den släpptes nyligen, men tyvärr är nästan allt slutsålt och jag var som vanligt inte på hugget och klickade tyvärr inte hem något den här gången heller (som varje gång h&m har någon gästdesigner).
Men jag hoppas glatt att det snart släpps en nya gästkollektion för hm som blir lika lyckad som alla de andra, t.ex Matthew Williamson, Lanvin & Versace.
Vad säger ni om den här kollektionen? Jag säger nog att byxorna&ryggsäcken var mina favossar över allt! ;)

† SHOOT FOR THE MOON. EVEN IF YOU MISS, YOU'LL LAND AMONG THE STARS!

Hela förmiddagen har jag flängt runt med mamma&syster och köpt julklappar och annat inför jul. Fick även med mig lite nya saker hem, men det får ni se lite senare, så länge får ni dagens inne på toys`r´us.


Fuskpälsjacka - Secondhand, Transparent skjorta - H&M, Stickad tröja (över skjortan) - Jc, Kängor - Vagabond

† VI LEVER ALLA UNDER SAMMA HIMMEL, MEN VI HAR INTE SAMMA HORISONT.

Den här skjortans detaljer gör att den får lite 70-tals feeling, och vad vet jag, kanske är den gjord på 70-talet eftersom den är från secondhand. Men riktigt skimrande&fin är den.

EN BLÅ STOR HÄNGANDE SAK



Tröja
- Secondhand, Jeans - Carlings, Tshirt - Gina.


FRÅN HJÄRTAT & NÄR JAG GÅR NER & HUVUDET I SANDEN.


Sitter i skolan just nu men tänkte slänga iväg en update till er med några grymma svenska låtar
(vi har rast bara så ni vet)
Det är texterna som gör de två första grymma och den tredje är bara riktigt skön! ;)

TRANSPARENT&ORM!



Jag idag! lite gryniga bilder pågrund av att jag tog dom på morgonen, ska försöka förbättra ljuskvallan och såvidare på mina outfits foton, men här får ni sålänge, blev huvudlösa bilder också, men har ingen aning om varför.
nu blir det stehårt no plugg till imorgon. Kol i kemi, hääärligt!

† DIG JAG GAV UPP FÖR LÄNGE SEN


snyggare bild får man leta efter

hej homies!
kom hem från skolan för runt 40 minuter sen, snart blir det antagligen en tur med lilla vovven, ska bli skönt. behöver verkligen lite frisk luft. Senare åker jag in till stan för att träffa på några gamla nära&kära, haha, ha det grymt! :)

I JUST CANT GET ENOUGH, TAKE ME AWAY.


dagens val!
älskar älvan på armbandet, bara för fint.


DETROIT'S JULMUSIK.

Gud vad kul det skulle va med lite snö. Bild tagen för någon vecka sen när det kom ett riktigt snöoväder, som försvann lika snabbt som det kom. Lite tråkigt sådär, men jag unnar mig julmys på andra vis. Som med nyinköp gran och julmusik från detroit julradiokanal, riktiga proffs är dom där borta! :)



† 20111212



Ännu en ny vecka, ska dra mig till skolan alldeles strax, have a wonderful day!

† 20111211



In 20 years, you will be more dissapointed by what you didn't do than by what you did. - Mark Twain.

ACTUALLY, ITS MY LIFE, SO, LET ME LIVE IT, THANK YOU.

Har varit hos farmor hela eftermiddagen och är fortfarande där. Men alldeles strax ska jag dra mig hemåt, så hör av mig direkt när jag kommer hem med bilder&update. Håll ut! ;)


† HON FÖDDES SOM INGET, JOBBADE SIG UPP TILL TOPPEN, OCH DOG SOM EN LEGEND.

Har precis kommit hem från en sväng ute med Elsa och just ätit. Snart kommar hon till mig och då ska vi ha det jädrans bra & sova över. Får se om det blir något mer blogg idag, ni får ha en grym lördagkväll ivilketfall, wish u the best!

Just nu chillar jag på rummet! ;)


CHOKLADTOMTE!

Hej alla ni snyggingar!
Just nu håller jag på och rensar och gör om hela ordningen i min garderob. Har haft ett litet dilemma i några dagar nu när jag inte får plats med alla kläder, så kände att det var dags att göra om lite.

Det här är det jag vann på paket leken igår. Den kommer ta slut ganska snabbt, men det är ju nått iallafall!


Haha, är inte så mycket klar längre... :)

IBLAND BLIR INGET SOM DET SKA.

Nu blir det liljul, har asbråttom, hörs sen! så här såg jag ut idag.


tröja - monki, jeans - carlings

IF KARMA DOESNT HIT YOU IN THE FACE, I FUCKING WILL.

Två till bilder från igår (utan läppstiftet dårå..)
Godmorgon!
Snart blir det skola, börjar vid 8 med slöjden, har lite extra tid för att få chans att göra klart mina lovikavantar.
Ikväll blir det liljul och paketlek med våra kompisar, ska bli riktigt kul! :)

DAGENS ENKLA&NEDKLÄDDA, MEN ÄNDÅ SKÖNA.

Vi hörs imorgon igen!

SÅ HÄR BLEV RESULTATET!

Här har ni en bild på min makeup!
Jag tyckte det var grymt kul att sitta där och bli sminkad och om jag någonsin får chansen igen tänker jag ta den, super roligt verkligen, ganska nöjd med resultatet också, det här var gjort av mina fina syster ;)

† THERE are SO MANY PEOPLE OUT THERE WHO WILL TELL YOU THAT YOU CAN'T, WHAT YOU GOTTA DO IS TOURN AROUND AND SAY "WATCH ME".



Några villha just nu.
Idag blir det tandläkarträff och senare på dagen ett modelluppdrag för min del. Eller ja, ska sitta modell till några stylister på min systers skola. Berättar mer senare!

† IM NOT ALWAYS STRONG, IM HUMAN.


Shorts, gt (avklippta), stickad svart tröja - Monki.

Alldeles strax åker jag in till stan med min pappa för att kolla lite julklappar, känns som det är dags att avklara nu.
Älskar att ge folk julklappar, åtminstone när dom uppskattar dom, det är en härlig känsla liksom. Men det är riktigt svårt att hitta något bra så jag brukar oftast kolla flera gånger på grejer innan jag köper det i julklapp så dom blir så pass bra dom kan. Inga impulsköp här! ;)

DO IT LIKE YOU WANNA DO IT

Lite blandad inspiration på morgonkvisten. Nu blir det skolan för min del, ha det!

DAGENS LITE SNABBT NU FOLK

Så här såg jag ut idag, fick inte tid till någon ordentlig outfit bild, men det här får duga!
Har en ganska så hektisk dag, så har inte direkt haft tid att skriva. Direkt efter skolan blev det konfa och det slutade ganska sent. Men så är det helt enkelt ibland, har ivilketfall inte haft en dålig dag. Vi hörs imorgon om jag inte hittar någon lucka att klämma in ett till inlägg.
Sov gott värdens bästa! :)

NÅGRA SKÖNHETSTIPS FÖR ANSIKTSVÅRD

Här kommer några riktigt bra utav mina favoritprodukter när det gäller att ta hand om ansiktet.



Vi börjar med ansiktvätten. Genom tiderna med mina hud problem (inte direkt acne men väldigt mycket finnar osv.) har jag provat på många olika ansiktvätt krämer, men ingen har direkt kännts att den funkar riktigt bra.
Tills jag förra året hittade en kallad Acnicyl. Det är en riktigt bra ansikstvätt med tvättgelen och ansiktskrämen.
Det här har varit min räddning till att känna mig mycket fräschare. Det är klart att man måste använda den ett tag, men jag rekommenderar den varmt, otroligt värd, åtminstone för min hud.
Nu har dom även kommit med ett tillskott till Acnicyl familjen som ni kan se här ovan, Everyday Cream. Det är en kräm man ska använda när man känner att man inte har något stort utsatt område i ansiktet men ändå vill ha en bra ansiktskräm.
Och glöm inte: När det handlar om Ansiktstvätt är det alltid bäst om produkterna är ur samma märke eftersom dom är gjorda till att jobba bra ihop.




"Oil-free make-up remover" ur serien visibly clear av Neutrogena är en riktigt bra och billig sminkborttagning som finns att köpa på Apoteket. Speciellt bra till ögon, är lätt att få bort alla mascar rester med. Det är en kräm som man tar på t.ex en pads och sedan drar över ögonen eller vart ni nu vill få bort sminket.
Men försök att inte få in något i ögat. Var extra vaksamma där eftersom det kan svida mycket, ögat är väldigt känsligt.




En bra peeling som även är miljövänlig och bara gjord på naturliga varor (alltså riktigt bra för din hud)
är "Blackhead Exfolating Wash" ur serien Tea Tree från Thebodyshop, vilket är en favorit affär för mig.
Kanske inte värdens billigaste varor men riktigt prisvärda, när det gäller innehåll, kvalitet,
naturliga varor och miljöpåverkan.
Ska masseras in i hela ansiktet förutom över mun&ögon.

ELIN KLING BABY!

Såhär såg jag ut idag, tröjan kommer från Elin Klings märke Nowhere och är dö mysig!

JUST KEEP MOVING FORWARD AND DONT GIVE A SHIT ABOUT WHAT ANYBODY THINKS. DO WHAT YOU HAVE TO DO, FOR YOU.

fan vad du är bra.

TOMTELUNK

Nu är jag hemma från tomtelunken, vilket är som en tipspromenad där man långt inne i skogen även kan träffa på tomten, speciellt inriktat till barn familjer men även till alla möjliga!
lite synd med årets tomtelunk var att det inte fanns någon snö, vilket gör det hela roligare, men det var ändå väldigt mysigt!
En liten bild vid lägerelden i mörkret där tomten satt!


2:A ADVENT!

Hej alla ni underbara!
Idag är jag så trött att det inte är sant, men nu vid ett sådär har jag slutat gäspa. Blir väll någon film eller liknande nu i en timme innan jag måste bege mig iväg till tomtelunken med fotbollslaget, berättar mer om det senare!
inte för att man brukar ha intressanta strumpor, men det är nog det mest intressanta i min mjukislook idag, haha! ;)

VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW 2011/2012

Min dag har varit "Oh so faboulous!".
Eller inte direkt, men den har förgyllts av Victoria Secret Fashion show som definitivt har fabolous faktor.
Kunde inte kolla på programmet när det visades på tvn så har istället tittat på det här & alla ni därute som inte sett det än, det är så värt det!
Stort plus i kanten när man ser Kayne West komma in i den grymma bomberjackan från Versace for HM, me like!

JAG VÄGRAR ATT KÄNNA MIG DUM, SÅ JAG STÄNGER MIN MUN.

det var ett tag sedan någon musik ramlade in på bloggen. så här kommer en riktigt grym en.

20111202



Waasssup brööder?
Sitter här och chillar gaaalet med bästa elson, har haft en grym kväll, som vanligt med henne haha!
hoppas ni har det grymt ni med, hör av mig senare när jag får tid över.
xxooo!

1:A DECEMBER!

jag idag, fick äntligen chans att ha den nya skjortan! :)

SO COOL THAT IM IN SCHOOL

Sitter just nu inne i klassrummet med elsa&jessica och har det anmällt bra. Det är so vi jobbar med men jag är nästan klar så jag tänkte att jag bara skulle göra en liten update för er skull. Idad slutar vi vid 14, så vi hörs när vi kommer hem ;)

RSS 2.0