KLÄNNING MED STICKAT ÖVER

Dagens, klänning med stickad tröja över, hade tänkt sätta på mig ett korallfärgat läppstift men det glömde jag. nu blir det mat, puss.
PS: förlåt för sjukt tråkig & grå bild. ljuset gör att det bara ser hemskt ut haha.

EN LITEN SNABBIS

Kom hem från träningen för cirka 30 minuter sedan & nu blir det en kall dusch. snacka om varmt ute, har varit runt 30+ hela dagen, när jag vakna var det 20°, kan ni tänka er? klibbigt också.
Jag slänger nog in en dagens outfit efter duschen för nu vill jag bara kyla av mig, ciao.

CHESTER SEE

Med det här säger jag godnatt, vi ses imorgon älsklingar.

KIND OF TRUE

Hann inte blogga något imorse eller i skolan så det får blir lite nu. Det har inte hänt så mycket idag, bara lite roliga grejer i skolan. snart blir det iallafall fotbollsträningen och innan det plugg, lite jobbigt är det att läxorna kommer precis innan sommarlovet, har no, matte & franska just nu. Jag får väll ta tag i det så det snart är över, puss.

PS. juuste, min avslutningsklänning har kommit också, jättfin! fast ni får inte se innan den 16 juni..

BILD FRÅN BION HAHA

Ligger i sängen, har nyligen duschat & precis sätt klart på Jersey Shore.
Jag har haft det jätte kul på landet, kom hem runt 4-5 tror jag & då blev det morsdag firande.
Hoppas ni haft en bra helg och så, och klarat er utan mig haha, nu har jag lite saker att ta tag i tills skolan imorgon, härlig vecka det här, bara tre dar i skolan, riktigt skönt! puss.

KÖR PÅ EN SKÖN HK TRÖJA





Skinny love, åh så bra.

Nu åker jag, vi hörs på söndagkväll!

SUMMERTIME



Ska alldeles strax hoppa in i en dusch, sådär skönt på morgonen.
Nu är det såhär att jag inte kommer vara hemma över helgen eftersom jag ska iväg, det kommer kanske inte bli några mer inlägg idag förutom ett som kanske kommer innan jag åker eftersom jag inte har fixat "mobilbloggsfunktionen" än, men jag kommer hem på söndag så det är lugnt. Skulle igentligen haft match imorgon men det blir det inget av, lite synd, men jag har börjat få ont i halsen igen så det gör inte så mycket, nu kan jag åtminstone vila upp mig, puss.

ISADORA PUDER - CHECK

Kolla vad min syster kom med hem med till mig idag, ett isadora solpuder, jättefint.
Senare blir det ju somsagt bio med Jessica, Hanna & Emma, härligt ska det bli, vi ska äta på stan också, tror nog att vi tar mcdonalds haha, jätte länge sen jag åt det så är supersugen, puss.

JACK SPARROW


Tänk er den här i 3D, bara liiite coolt.
(är skit upphetsad eftersom jag aldrig sätt 3D förut haha)

ÄR SÅÅ SUGEN PÅ EN HÅRUPPDATERING

Vid sjutiden kom jag hem från träningen, har precis ätit och ska snart gå in i en dusch. Det gick väll sisådär på träningen, rev upp mitt sår på benet igen, så som jag gör varenda träning & nu har det faktiskt blivit större, suuuperbra. Imorgon blir det bio med jessica och hanna tror jag, pirates of the caribbean 4 i 3D,
kommer bli helt awsome, ska typ pussa johnny när han kommer ut ur skärmen.

KANSKE KOMMER BLI LITE KALLT?



Dagens!

FISKBARN?

Japp, Jag tycker faktiskt den här bilden är oerhört smickrande.
Har precis kommit ut ur duschen efter fotbollsmatchen (glömde berätta det). Det blev lika fast vi fick in ett till mål som tydligen var offside, vilket jag inte hållde med om alls, tyckte vi var värda att vinna men som vanligt hade vi bara den där jävla oturen så att inga mål ville gå in, även om vi hade tusen chanser.
Men ändå är jag stolt över mina tjejer, bra jobbat allihopaa! lite härligt var det även när man kom hem & det stog pizza på bordet och ett glas cola till det, muuums.

FINT SITTANDES SÅDÄR

Okej, nu hade jag faktiskt värsta planen på att ställa upp kameran på stativet, hade tänkt ut precis hur jag skulle stå, vilken vinkel och vart i rummet, allt!, så funkar inte kameraobjektivet. GUD VAD KUL, fan.
men för att ändå ge er något får ni en kass mobilbild, någon glad? tänkte väll det.

HAHAHA GULLIG TJEJ

Har några minuter innan jag måste gå till bussen, så jag tänkte bara skicka en liten hälsning till er haha, ha en bra dag alllihopa så hörs vi senare! puuss.

DET GICK INTE ATT FÅ NÅGON BÄTTRE BILD



Har just satt på ett nytt nagellack på naglarna, kände att dom behöver piffas upp lite!

MINIPIZZAS PÅVÄG

Kom nyss hem från orienteringen, det gick ganska bra faktiskt, fick 20 poäng av 50, på tre kontroller, ganska bra för att bara gå och att slösa bort 20 minuter på kakätning. Jag gick med sara & ida, sara fick inte heller springa eftersom hon har köttelfeber, Ida hade med sig kakor också så när vi vart lite hungriga satte vi oss ner och tog några kakor. Det var en jättekul dag, förutom det faktum att jag blev skittorr i halsen och inte var det orienteringen som var kul heller, men annars var det ganska bra och så slutade vi ju tidigt!
Men nu ska jag iallafall ta och äta något, blir nog dessa minipizzor, nästan lika små som ballerina kakor.

LÄNGTAR TILLS MAN KAN BADA I HAVET

Idag är det orientering med skolan men eftersom jag är sjuk ska jag gå, ensam haha för alla andra ska springa, kul.
I vilket fall så går min buss runt 9 och vi börjar 10 i Hageby, hoppas inte att det kommer regna för mycket idag eftersom de säger att det kommer komma några skurar. Men vi hörs senare när jag kommit hem!

HÄR HAR NI HONOM

' Sista inlägget för idag, puss & godnatt.

FINALLY READY

Nu är dom klara, nitarna blev lite många på rad, men det funkar riktigt bra ändå, supernöjd faktiskt!
ni får se som bättre och på någon annan dag.

IS SHE FLYING!?

älska posen haha och den äckliga poolen gör grejen!
hola!
ligger i sängen & softar och kollar på någon galen kille på youtube, haha störtskön, kan lägga upp någon video med honom senare. För just nu ska jag göra klart mina shorts.

KOLLA FÄRGEN PÅ BENEN HAHA

Dagens + en stickad tröja över

haha, jag stog och grävde i väskan när min syster tog bilden.
Dagen började med att jag var hos mormor & morfar och fikade, sen gick jag hem och solade lite på altan, sjukt skönt ute idag, stekte på som bara den. Eftersom jag inte tränat på lite mer än en vecka kännde jag att det är dags att börja men eftersom jag fortfarande är snorig och har halsont körde jag yoga! första gången någonsin, kul var det men vissa övningar tog verkligen död på mina vader, man är ju så ovig när man kör fotboll haha.

DUSCHDAGS

Nu hoppar jag in i duschen, har precis kört ett yogapass! eftersom jag inte är i form att börja träna fotboll än så körde jag lite yoga istället vilket är jättebra eftersom jag är skitstel!
efter jag har duschat kommer jag skriva om dagen, puss.

SHORTSSTYLING

shortsstyling på g!

JAG KAN SERIÖST INTE BARA LE HELT NORMALT PÅ EN BILD..

Lite fin bild jag tog innan jag drog till sara!
Har varit ute & flängt hela dagen! Först åkte jag och mamma till torget, handla lite och sen hem igen. Sen åkte jag och Emma in till stan och gick runt där och handla lite grejer och vid 4 åkte vi hem. När jag kommit hem började jag fixa mig iordning till Saras tjejkväll som började vid klockan 6 & där hade jag det jättekul, härlig lördag har det varit, godnatt.

HEJ STÖKIGA RUM!



haha blev lite profil där
Nu drar jag in till stan med emma!

LUUNCH

väldigt lyxigt somsagt haha

Nu blir det mat!

CALIFORNIA KING BED


FRUKOST 19 MAJ

Just nu sitter jag och äter frukost!
Det här är vad jag har kunnat äta till frukost hela veckan, oboy & macka. (ser inte så gott ut på bild haha)
Eftersom jag har den här äckliga smaken i halsen är inte flingor något att prata om och yoghurt och fil osv gillar jag inte. Men det går bra att bara äta det här även om jag saknar mina älskade flingor. Puss.

GREYS ANATOMY & OFF THE MAP

Snart blir det Grey's anatomy & Off the map!
Om någon undrar är det på kanal5 och är från 20:55 - 22:55 (två olika program efter varandra)

ONSDAG 18 MAJ

∞ Bild från igår ∞
Har precis ätit frukost och nu sitter jag och kollar på film. Idag märkte jag att jag har blivit sjukt täppt (vilket jag inte vart de andra dagarna) men det äckliga i halsen börjar iallafall släppa. Ingen skola idag heller, vilket krossar mitt hjärta lite när jag ser hur fint väder det är ute. vet inte riktigt om det blir skola imorgon heller, vi får se. Puss.

DROPP

Foto&Redigering: Matildafw
Bild tagen alldelesnyss. Fick värsta iden att göra en mini vatten fotografering, vart lite trött på att bara kolla på film. Men objektivet krånglade så det blev inte sådär jättebra bilder men jag är nöjd ändå. + att jag fick något att göra som jag orkade, puss.

AUSTIN POWERS

" yeah baby"
Just nu sitter jag och äter frukost & kollar klart på svampbob säsong fyra. Idag händer inget speciellt heller blir väll att kolla på film och lite så, jag ska nog ta och titta på austin powers triologin.
Förlåt för så dålig uppdatering men jag har verkligen inte något att skriva om, ligger ju bara hemma och kollar på film, känns så tråkigt att läsa om. Lite senare kanske jag slänger in ett inlägg om vilka hårprodukter jag använder! nu får ni ha en bra dag, puss.

MIN ÄLSKADE, BÄSTA SVAMPBOB FYRKANT

Ja, det här är då vad min dag har bestått av, serie tittande. Har legat hemma hela dagen i sängen & hostat, mått illa och sånt.. det blev bara värre och värre efter igår så jag skippade skolan. Nu har jag iallafall fått i mig lite mat så magen är lite gladare haha.

 


CRAZY JUSTIN BIEBER FAN

kolla hans min på 00:02, hahahahah

BACK HOME

Dansuppvisningen blev riktigt bra förutom att jag kanske borde lett lite mer men jag var så koncentrerad att jag såg sur ut haha. Efter det blev det halvars & sen hem till emma för att laga mat, korv med bröd,pomme och annat gott. Vid åtta kollade jag på Jersey Shore och nu har jag precis kommit ut ur duschen. Ett minus med dagen var att jag har haft så jävla ont i halsen sen borgen, efter att jag drack något konstigt apelsin vatten började det göra skitont, undrar vad det var i det...
Skit samma, nu ska jag iallafall gå och lägga mig och sova till regnet som slår mot fönstret, älskar ljudet!

VIP - DANSARE

Idag blir det dansuppvisning med emma & elsa, efter det halvars!
Just nu sitter jag och kollar på Young Guns, tänkte titta klart på den och sedan ta bussen och spårisen till borgen, ha en bra dag.

THE NEW SHIT

Linnet vet jag inte om jag ska behålla eftersom jag märkte att det satt ganska konstigt på mig (även om det var sjukt snyyggt!) Toppen älskar jag, sjukt skön att ha på sig + ett par svarta haremsbyxor tills borgen imorgon. puss.

VITAMINWATER / ÄCKLIG LEMONAD

Köpte en Vitaminwater i affärn förut eftersom jag velat smaka dom så himla länge. Kunde inte välja smak eftersom jag inte hade någon aning om vilken som var god, det resulterade i att jag tog "lemonad" fast jag ville ha lemon (tyckte det stog det..) haha, lite för söt för min smak, men den gick att dricka. Ska nog prova "drakfrukt" nästa gång, såg super god ut!
Dagen har spenderats i skärblacka på fotbollsmatch & i stan, shoppandes. Fick med mig hem ganska så fina grejer som jag visar senare.

COKE COKE COKE WATER WATER COKE


Just nu sitter jag och dricker lite kolsyrat vatten i cola flaskan (colan tog slut haha).
Blir att bara vara i hemma ikväll, har skit ont i magen, men det går nog över. Ha en bra fredag allihopa!

LETS SKATE

När jag ser sånna här bilder blir jag sjukt sugen på att sk8a (vet it hur man skriver..) kunde åka när jag var mindre men nu skulle jag nog ramla av om jag ställde mig på en. Kanske borde fixa en ny & lära mig lite i sommar.
Just nu lyssnar jag på "Well be alright" med Travie McCoy. Fixar lite här hemma eftersom det är så stökigt, vilket inte är så jobbigt eftersom jag kollar på gossip girl samtidigt!

" BE NICE TO ME "

Nu drar jag till skolan, ha en bra dag!

GÖTT SKIT


tumblr baby.

JEANSIGT


Dagens, Shorts - Levis - Skjorta - Veromoda - Linne - Monki.
Snart drar jag iväg till skolan men innan de ville jag bara slänga in en dagens såhär har ni!

STYLEBY II

Det blir en snabb update på något som damp ner i min brevlåda för några dagar sen, Styleby 2!
Har sjukt ont i mina ögon just nu vet inte varför men dom bara värker och jag kan nästan inte hålla dom öppna, men för eran skull uppdaterar jag snabbt att den nya styleby tidningen är ute nu och riktigt bra är den då det är bara att springa in i närmsta butik och haffa den, puss.

THE POOR THING

Söt kalv från kosläppet, men det där med att dom bränner bort hornen från djuren det är fan djurplågeri.

Igår efter dansen drog jag hem till emma & kollade på Austin power, haha, gud vad jag saknar de filmerna. Vi hann faktiskt inte se klart dem, så det får vi väll göra någon dag. Sista dagen för mig med Photoshop så nu måste jag redigera massa bilder + att jag har plugg tills imorgon. ni får ha det bra så hörs vi imorgon, ciaaoo.

NAWII

Foto & redigering: Jag
Godmorgon!
Igår blev det alltså sushi & annan japansk mat till "födelsedagsmat" ifrån det lilla japanska stället i Hageby Centrum, dom gjorde riktigt god mat! Idag blir det fotbollsmatch, ganska snart faktiskt, samling runt tolv tror jag efter det ska jag direkt dra till dansen för det är sista träningen innan uppvisningen. vi hörs senare ikväll, ciao.

HEEEMMMAAA

Bild från igår med skitbra kvalitet.

Kom hem från kosläppet för ett tag sedan & har precis tagit en dusch.
Det var skitkul att kolla på kosläppet, kossorna vart så glada när dom fick komma ut och så sprang dom omkring och bajsa så det stank grymt äckligt, haha vi var tvugna att flytta på oss. Men jag rekommenderar iallafall kosläpp, jättekul att se. Vi fick ju gratis bulle och mjölk också eftersom det var en arlagård.
Men nu blir det att fara iväg till mormor och fira henne eftersom hon fyller år, bilder från kosläppet kommer senare, ciao.

GAMMAL BILD PÅ FINISAR

Nu har jag iallafall kommit hem.
Det började med att emma, sanna & jag åkte till borgen för att åka lite karuseller, kul var det tills det hände lite grejer men great ändå. Sedan åkte jag & emma hem till henne där vi åt och hade det gött + att hon skrämde skiten ur mig med en massa youtubefilmer om djävulen och djävulsdyrkare typ. Imorgon ska jag upp tidigt och åka iväg på kosläpp med några i släkten så nu måste jag gå lägga mig, men vi hörs imorgon, puss.

HAHA NÄMEN VAD SÖT

känns sjukt konstigt att göra "peacetecknet"..
Snart blir det borgen med emma & sanna, blir lite karusell åk, om dom står kvar, som vissa påstår haha.
Nu kan bloggandet återgå till normal uppdatering när Michael Jackson showen är över (berättar mer om det senare). Vi får se vad jag har på mig, kanske bra att ha en riktig tjocktröja om det blir kallt, ciao!

EN SNABB UPDATE


- sneakpeak på en tröja till showen. (med nålarna på haha)
Som ni ser sitter jag & fixar kläder till showen, lite jobbigt sådär eftersom det är imorgon, men det ordnar sig ju. Ska fransa en tröja och lite mer nu så vi hörs senare eller imorgon! puss.

GO DIISNEYY

"THE GIRL MARRIED HER PRINCE. THE BAD GUY IS DEAD. IT’S A REAL DISNEY WEEKEND HERE ON EARTH."

Älskar den här haha.
Nu ska jag igentligen vara på fotbollsträning men så blir det inte eftersom jag har en massa att göra inför michael jackson showen. Snart drar jag iväg till hageby centrum med mamma & handlar lite kläder och sånt som måste fixas inför showen + att jag måste träna in en ny sång tills fredag, häärligt.
Vi hörs senare för nu måste jag återgå till arbetet, ciao.

" DR MAARTENS "

Skjorta: hm - Tights: cheapmonday - Skor: dr martens - Skinnjacka: gammal.
- för dom som undrar haha -
Har varit lite låg uppdatering men igår kom vi hem runt halv 11 så det blev sängen direkt, kom hem från träningen runt sju & nu slappar jag lite i sängen. Showen är på torsdag och fredag (det blir 3 föreställningar) så det är ganska mycket jobb med det också men jag ska försöka hinna med så mycket det går! nu får ni ha det så bra så hörs vi imorgon, puss.

I:A MAJ

bildbrist..

Vaknade runt 10 men är fortfarande trött så jag ska nog slappa i sängen ett tag till haha. Mysigt & kul var det igår, ibörjan när jag kom dit var vädret ganska skönt men när vi skulle tända majbrasan så blev det skitkallt, jag var skiträdd för att tända på någons hår eller att någon skulle tända på mitt, och att Lisa med megalångt hår stog framför mig gjorde det inte bättre, men inget hände så det är lugnt. Igentligen hade jag tänkt dra till borgen och åka lite innan dom tar bort det men det orkar jag inte + att vi har match ikväll och det tar tid att åka dit så det blir inga karuseller för min del. Men ha en bra söndag och 1:a maj, ciao.

RSS 2.0